Neden Grafikerler.org?

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Değerli üyelerimiz;

Grafikerler.org olarak sizlere en iyi paylaşımları yapmaya, sizler için gerçekten iyi vakit geçirebileceğiniz güzel bir ortam hazırlamaya, bilgi ve tecrübenizi yükseltmek adına farklı konularda bilgi paylaşımları yapmaya çalışıyoruz.

Sizler için gece, gündüz demeden ciddi emekler harcayarak türkiyenin lider Grafik Tasarım platformu olma yolunda kararlı ve sağlam adımlarla yol alıyoruz.

Bizlerin buralara gelmesinde sizlerinde paylarının küçümsenmeyecek kadar çok olduğunu hatırlatır, bunun için sizlerede teşekkürü bir borç biliriz.

Bu nedenle kısada olsa bizim hakkımızda düşündüklerinizi bir kaç kelimeyle özetlerseniz çok memnun oluruz.

Neden Grafikerler.org?

Saygılarımızla
Grafikerler.org Yönetimi
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Bu foruma geldiğim ilk günden beri inan hiç yabancılık çekmedim, çok samimi sıcak bir ortam var. Yönetimdeki arkadaşlar son derece alçak gönüllü ve yardımseverler bi o kadar da donanımlı bilgili kişiler. Daha öncede söylemiştim gün içerisinde başka bi siteye - foruma ihtiyaç duymuyorum, garfikerler.org bana yetiyor. Yapılan paylaşımlar, göz ardı edilemeyecek kadar çok ve faydalı. Özellikle Faruk ÇAĞLA bey ve Melih YONGACI beyin yazdıkları makaleler, tartışmalar, yol göstermeler hepsi birer ders niteliğinde, hemde hayat dersi. Bu yazıları büyük bir dikkatle okuyup kendime ders çıkartıyorum, Faruk ÇAĞLA ve Melih YONGACI beyin hayat deneyimlerini bizlere aktarmaları kaçırılmayacak bir fırsat.

Ben böyle kaliteli yardımsever bi topluluğun içerisinde olmaktan son derece mutluyum. Bu imkanıda sağladığınız için sizlere sonsuz saygılarımı sunuyorum..
 
Kayıt
7 Ocak 2009
Mesaj
534
Tepki
7
Neden ??

Öncelikle bir photoshop tutkunu olarak içeriğinin bana hitap etmesi çok güzel...Çünkü photoshopa ait bi çok dersle kendimi geliştirebiliyorum...Daha bir çok güzel paylaşımlarda bulunulmuş olması her türlü konu hakkında bilgilendirilmemiz bu siteye bağlanmama sebep oldu diyebilirim...
Sitenin adminine ve yöneticilerine böyle bir oluşumu kurdukları ve bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum...
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Herşeyden önce paylaşımcı, seviyeli, içten ve sıcak bir ortam, yardımcı, yenilikçi bir platform. Katıldığım günden beri bende birşeyler katarken kendimde birçok şeyden faydalandım, bağımlılık yapıyor bu bir gerçek sözün özü emeği geçen ve katkıda bulunan herkese saygılarımı sunuyor, teşekkürler ediyorum bizleri böylesine muhteşem bir platformda bir araya getirdiğiniz için...
 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
1- Samimi bir ortam olması baş etken.
2- Tasarımlarımızı gösterecek bilgi alacak bir yerin olması da güzel.
3- Aradığımız resim, çizim ve diğer objeleri bulabileceğimiz bir yer
4- Yazdığımız veya paylaştığımız konuların cevapsız-yorumsuz kalmaması güzel
5- Yeni başlayanların kendisini geliştirebileceği bir ortam (ders paylaşımları sayesinde)
6- Kullanım kolaylığı olması güzel. Karışık bir site değil
7- Hiçbiryerde bulamayacağımız paylaşımların burada ücretsiz olarak paylaşılması güzel.
8- Özel mesaj attığımız kişinin hemen dönmesi ve ilgi göstermesi güzel
9- Bölüm sorumlularının işinde uzman olması güzel
10- Son olarak bu ortamı bize sağlayan başta Ömer Bey olmak üzere diğer yönetici arkadaşların kalbi güzel...
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
benim en çok hoşlandığım yanı sıcak bir ortam kimse yabancılık çekmiyor hepimiz biryerde toplansak birbirimizi yıllardır tanıyormuşcasına sıcak bir muhabbet olur istediğiniz şeye anında ulaşma imkanı tam bir paylaşım ve öğrenme platformu
daha söyleyecek çok şey var ama tek kelimeyle anlatmak gerekirse

Grafikerler.org Kocaman bir aile
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Neden Grafikerler.Org?

Senelerdir internet kullanıcısıyım, hiçbir forum sitesinde bulamadığım (sevgi,saygı,hoşgörü,yardımseverlik,içtenlik,paylaşım ruhlu,iyimser vs...) şeyleri Grafikerler.Org'da Fazlasıyla buldum.

Buradaki ortam gerçekten çok iyi, bence en önemli şey de yukarıda saydıklarım gibi en temel ögelerin; saygı,sevgi,hoşgörü ortamı olmasıdır.

Bunların yanısıra, forumda birçok şey mevcut..
*Programlar hakkında dersler mi yok?
*Çalışmalarımızı değerlendirecek kişiler mi Yok?
*Paylaşımlar mı yok?
*Sohbet imkanı mı yok?
*Grafikerlik alanı ve dalı üzerine bilgiler mi yok?
*En Önemlisi, Saygı,sevgi,hoşgörü, ortamı mı yok?

Kısacası; Grafikerler.Org Forum sitesinde HERŞEY mevcut..

Hiçbir forum sitesinde 5dk.dan fazla bile durmayan ben, Grafikerler.Org'a gerçekten çok alıştım.. Elimden geldiğince hep bu forumda yerimi koruyacağım ve elimden gelenin fazlasıyla yardımcı olmaya çalışacağım..

Bu ortamı bizlere sağlayan Başta sayın adminimiz Ömer Bey olmak üzere; tüm yönetimdeki arkadaşlara ve diğer üyelere teşekkür ediyorum..

İşte Bu yüzden Grafikerler.Org Diyorum..:)
 
Kayıt
10 Ağustos 2008
Mesaj
87
Tepki
6
Tesadüfen geldiğim bu sitedeki paylaşımın ağırlığı beni etkiledi. Bu site, birçok sitedeki gibi boş hikayelerden ziyade gerçekten fadalanılabilecek bir içeriğe sahip. Benim de genel bir forum sitem var, hatta bir forum yazılımının Türkiye resmi destek sitesinde Admin olarak görev yapmaktayım. İnsanlara destek olmak, yardımcı olmak benim önceliklerimdendir.

Grafik konusunda çok eksiklerim olduğu için buradan faydalanmayı düşünüyorum.

Ziyaret ettiğim birçok benzer site var, ancak büyük çoğunluğunda sadece bir ziyaretçiyim. Diğer arkadaşların yazdıklarının aynısını yazmayacağım, ama ortak düşüncelere sahibim.. Samimi , dürüsüt ve seviyeli kişiler ile birlikte olmak, üstadlardan birşeyler öğrenemk için burdayım..

Sevgi ve saygılarımla..
 

serkan7554

Üye
Kayıt
6 Mart 2009
Mesaj
3
Tepki
0
Merhaba ben nette 3D resimler ararken tesadüfen bu siteyi buldum ve incelemeye başladım iyiki de bulmuşum .Kendi alanlarında Profesyonelleşmiş bu kadar kişi bir arayada başka yerde bulamazdım. Amacım grafiker olmak değil ki olamam zaten :) ama sizlerden bir şeyler öğrenmek için sabırsızlanıyorum ve çalışmalarınızı inceleyip bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Öncelikle forum yöneticilerine ve çalışmalarda emeği geçen herkeze teekkür ederim. Herkeze iyi çalışmalar
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz Serkan bey, aramıza hoşgeldiniz..
 
Yukarı Alt