Ocak Ayı, Alpaylar Kurumsal kimlik yarışması sonucu.

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Merhabalar;
Yapılan jüri değerlendirmesi sonucu, babubana adlı yarışmacı ve Fairytale adlı yarışmacı aynı puanı aldılar, bunun üzerine jüri aynı puanı alan iki çalışmaya yeni bir değerlendirme yaptı ve yüksek puan alan Fairytale birinci oldu.

Ocak Ayı Alpaylar Ltd. Şti. Kurumsal kimlik Yarışması'nda 10 üzerinden 8. puan alarak Fairytale'nin aşağıdaki eseri birinci oldu. Kendisini tebrik ederiz.




Jüri ilk değerlendirmesinde birinci ile aynı puanı alan babubana, ikinci değerlendirmede 10 üzerinden 7.80 puan alarak ikinci oldu. Tebrikler.



10 üzerinden 6.80 puan alarak meantim adlı yarışmacı 3. oldu. Tebrikler.



ALPAY firmasının gönlü rahat olsun, birbirinden çok farklı disiplinlerden, bölümlerden ve okullardan gelen 5 farklı usta tasarımcı, birbirinden habersiz olarak aynı yarışmacılara aynı puanları vermiştir.

Bu da yarışma değerlendirmesinin ne kadar isabetli, bilimsel ve hakkaniyetli yapıldığını göstermesi açısından çok önemlidir.
Bu bakımdan bu sonuçlara hiç bir gerekçeyle itiraz edilmemesi gerekmektedir.

JURİ üyeleri hiç bir maddi beklenti içinde olmadan, DEĞERLİ MESAİLERİNİ bizler için harcamışlar ve ortaya adilane bir sonuç çıkarmışlardır.
Kendilerine ALPAY firması ve GRAFİKERLER.ORG olarak teşekkürü borç biliyoruz.

Bu jurinin oluşmasında katkısı olan Sayın Faruk ÇAĞLA'ya da ayrıca teşekkür ederiz..

Site yönetimine, özellikle de Sayın Ahmet ALTUN bey'e yardımlarından ötürü teşekkür ederim.


Yarışmaya ilişkin değerlendirmeleri okumak ve Jüri üyeleri hakkında bilgi almak için TIKLAYIN
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@Ömer YILDIZ


Ben bir noktayı belirtmeden edemiyeceğim ; Tarafsız ve adil bir sonuca ulaşmak için Sayın Ömer YILDIZ Bey'in bu konuda ne kadar uğraştığına, 55 kişinin katılımı ve 100 den fazla çalışmayı sabahlara kadar klasör olarak hazırlayıp, saygın beş jüri üyesine ulaştırmasına sonra bu kişilerden sonuçların alınmasına, bu işi yaparken defalarca telefon görüşmesi, saatlerce msn yazışmasına, jüri notlarının derlenmesi sonucunda iki birincinin çıkması üzerine saydığım gidişatı sil baştan yapıp nihai sonuca ulaştırmak için son üç gün içinde toplamda 8 saat bile uyumamasına bizzat şahidim. Bu sebeple öncelikle Sayın Ömer Bey kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum fedakar çabası için.. :)

Sayın Fairytale arkadaşımızı yürekten kutluyorum. 2ci ve 3cü gelen arkadaşarı da tebrik ediyorum. Alpaylar ekmek firması için de hayırlara vesile olsun.

Ayrıca yarışmaya katılan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür eder başarılar dilerim.

Sayın Faruk ÇAĞLA Hocamıza ; Çalışmalarıma tenezzül edip yaptığınız eleştiri ve değerlendirme için sonsuz teşekkür ederim.. Tüm eserlere yaptığınız değerlendirmeleri kendim için bir yol gösterici bir kaynak olarak kayıt ettim.. :) Teşekkürler.
 

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
31 Mart 2009
Mesaj
714
Tepki
7
Ahmet Altun'un söylediklerine aynen katılıyorum.
Başta Ömer Yıldız olmak üzere, yarışmaya katılan tüm üyeleri candan kutluyorum.
Sayın Faruk Çağla'yı da gerçekten ders niteliğindeki açıklamaları sabırla emek vererek yaptığı için ayrıca tebrik ediyorum.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
 

Fairytale

Üye
Kayıt
16 Ocak 2010
Mesaj
184
Tepki
3
Merhaba
Öncelikle Grafikerler.org Yönetimine,bizlere bu fırsatı verdiği için teşekkürlerimi sunuyorum.
Sayın ÖMER YILDIZ'ın bu konudaki çabaları,ve ulaşılan sonucun tatmin edici olması beni mutlu etti.Kendisine emeklerinden dolayı sonsuz minnettarlığımı belirtmek isterim.Bu sitenin kalitesinin altında,işini gerçekten özveri ile yapan kişilerin olduğunu bilmek gerçekten çok güzel.Emeği geçen herkese teşekkürler.
Yarışmada dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor,ve bu yarışmaya katılan tüm arkadaşlara bundan sonraki yarışmalarda başarılar diliyorum.

Değerli jüri üyelerinden,Ali Tekin CAN, Serhat Selçuk ÇETİN, Günel AYVACI, ve Şuayip GÜNDÜZ 'e çalışmalarımıza ayırdıkları zaman,ve değerlendirmeleri,
Sn.Faruk ÇAĞLA hocamında,değerli yorumlarına,çalışmalarımıza yaptığı detaylı değerlendirmeleriyle,yanlışımızı,doğrumuzu belirterek bundan sonraki işlerimizde değerli fikirleriyle ışık tuttuğu için teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

İzden
 
Yukarı Alt