ödüllü flakboy’un devamı şimdi ücretsiz olarak oynanabilir

oyunmania

Üye
Kayıt
22 Ocak 2012
Mesaj
1
Tepki
0
FLAKBOY 2, ÜSTÜN HASAR AÇISINDAN YENİ SİLAHLAR VE ZORLUKLAR SUNUYOR

SPIL GAMES, ödüllü Flakboy oyununun devamı olan Flakboy 2’nin hemen şimdi kullanıma hazır olduğunu bildirdi.

Orijinal Flakboy, piyasaya sürüldüğü Nisan 2009 tarihinden bu yana 20 milyonu aşkın kez oynandı ve SPIL GAMES’in en çok sevilen markalarından biri haline geldi. Karikatür savaş karışımı bir oyun olup, oyuna adını veren kahramanın yok edilebileceği giderek artan hayal gücü kuvvetli yöntemler, bu oyuna dünya genelinde milyonlarca hayran kazandırdı.

SPIL GAMES dünyanın en büyük gündelik oyun oynama şirketi. 17 dile yayılan dünya çapındaki ağına her ay 130 milyon tekil ziyaretçi çeken bu firma, küçük kız çocuklarını, büyük çocukları ve aileleri hedef alan binlerce kaliteli oyunu ücretsiz sunuyor.

Alev atıcılar ve süpersonik lazerler oyuncunun yeni mühimmat deposunun birer parçası. Sonu gelmeyen bir hasar taarruzu isteyenler için, oyuncuların sınırsız miktarda jeton alabileceği ve istedikleri kadar silah kullanabileceği yeni bir oyun alanı mevcut. Ama bunun amacı sadece kolay yıkım değil. Oyuncular belirli hedeflerde Flakboy’u korumaya veya bir dizi kontrol noktası kanalıyla ona taktik manevralar yaptırmaya çalışırken, oyundaki yeni zorluklar nedeniyle yaratıcı stratejiler geliştirmek zorunda kalacaklar.

“Flakboy en iyi Hollanda oyunu ödülünü kazanmıştı, dolayısıyla biliyorduk ki, yeni bir sürüm ile birlikte oyunun yepyeni bir seviyeye taşınması gerekiyordu” diyen SPIL GAMES CEO’su Peter Driessen şunları da ekliyor: “Söz konusu olan oyuncuların ne istediği olduğunda, kendimizi olağanüstü yüksek bir standarta taşıyoruz. Öyle sanıyoruz ki, bu yeni Flakboy ile birlikte hayranları çok ama çok eğlenecek.”
 
Yukarı Alt