OraEğitim,2012 yılının son "Veritabanı Yöneticiliği" eğitimlerine 1 Eylül'de başlıyor

crabsi

Üye
Kayıt
29 Ağustos 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Merhabalar,

OraEğitim, 2012 yılının son "Veritabanı Yöneticiliği" eğitimlerine 1 Eylül'de başlıyor.

Veritabanı Yöneticiliği, son yıllarda IT sektöründe en çok aranan meslek gruplarından. Öyle ki, iyi bir veritabanı yöneticisi birçok kurumda alacağı ücreti kendisi belirliyor.

Çalışan iseniz; ve zaten IT sektöründe çalışıyorsanız, bulunduğunuz pozisyonun veritabanı bilgisi gerektirme durumuna göre bizlerle iletişime geçebilirseniz. Çok farklı bir sektörde iseniz ve işinizden memnun değil, sektör değiştirmek istiyorsanız; IT sektörüne adım atmak için en doğru uzmanlık alanlarından birisi için en iyi yerdesiniz.

Öğrenci iseniz; Mezun olduğunuzda "Ne yapacağım?", "Ne yetkinliğim var ki?", "Şirketler beni neden alsın?" gibi sorularla kendinizi demotive etmek yerine altın bileziğinizi takarak yola çıkabilirsiniz.

Eğitmenlerimiz sektörde veritabanı danışmanı olarak çalışmış, 10 yılı aşkın süredir tecrübesi olan çok değerli eğitmenler. Eğitimle ilgili detaylı bilgilere www.oraegitim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

“İleri Veritabanı Yöneticiliği” eğitim ücreti: 1.200 TL
“Temel Veritabanı Yöneticiliği” eğitim ücreti : 500 TL

Veritabanı Yöneticiliği eğitimi ile ilgileniyorsanız ders programı, ders içerikleri ve kayıt için bilgi@oraegitim.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Unutmayın! İyi bir gelecek için fedakarlık yapmanız gereken tek şey kendinize 8 hafta zaman ayırmak.

Kariyer, mesleki hedefleriniz, meraklarınız için her zaman bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
İyi çalışmalar.

Alper Keskin
OraEğitim Koordinatörü
alper.keskin@oraegitim.com
 
Yukarı Alt