Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

haz-alim

Üye
Kayıt
13 Haziran 2010
Mesaj
16
Tepki
0
bencede calismalar arasinda birbirinden guzelleri vardi sadece bu calismada sunum genis tutulmus tabi bu etkilemis olabilir ama sunumda onemli nede olsa tebrikler
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@haz-alim
Arkadaşlar sunum geniş tutulmuş ne demek????
Yarışmada ne istenmişse benim verdiğim odur. Ne istenmiş. Logo... Ne istenmiş?? Kurumsal çalışma... Kurumsal bir çalışma neleri içerir? Kartvizit... Antetli kağıt.... Zarf... fatura vs vs vs... Kurumsal çalışma nedir??? Bir firmayı temsil eden bir sembolün her alanda kullanılması. ve bunu kullanacak olan firma bunun kullanım aşamasında nasıl durduğunu görmek ister. Bu sektörde işler böyle yürür. Bu sunumu GENİŞ veya UÇMUŞ olarak görenlerin sanırım sektör hakkında daha GENİŞ bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.
Bu bağlamda sanki ben extradan birşeyler ilave etmişim gibi tuhaf yorumları anlayamıyorum gercekten... Şimdiye kadar cevap vermedim bu tür yorumlara ama artık alakasızlaşmaya başladı yorumlar. Hiçbir şahıs veya firma, sadece sunum hoş duruyor diye kötü bir tasarıma para ödemez... Bu sunum geniş yorumunuz beni değil firmayı eleştiren bir yorumdur aslında..
benim sunumum GENİŞ veya UÇUK değil olması gerektiği gibidir. Gerektiği gibi olduğu için seçilmiştir.... İşini profesyonelce yapan her grafikerin yapması gerektiği gibi yapılmış bir sunumdur ve hatta firmanın briefte istediği birçok diğer unsur da kullanılmamıştır...
herkese iyi çalışmalar...
 

aspirin_00

Üye
Kayıt
27 Eylül 2009
Mesaj
165
Tepki
3
olumlu yada olumsuz yorumlar yarışma sonunda hiç bir etki etmez kim yarışmada seçiçi kurulda aklındaki logoyu seçip ilan etmişse demek aklındaki logoyu bulmuş demektir.
renkler zevkler tartışılmaz deyimiyle olduğu gibi
 
Yukarı Alt