Papernomad iPad kılıf tasarım yarışması

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Papernomad kılıfları sade ancak etkileyici, pürüzsüz ve özenle hazırlanmış ekolojik tasarımlardır. Kılıflar, %100 organik, yırtılmaya ve suya dayanaklı, geridönüşümü mümkün maddelerden üretilmiştir.

Papernomad'lar insanların zihinlerinde uzun süren etkiler bırakırken çevreye hiçbir etki bırakmaz. Çoğumuz sabit değişimlerin olduğu ve kendimizi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığımız bir dünya yaşıyor ve seyahat ediyoruz. Kağıt, bizi çevreleyen cam ve plastik dijital dünyaya en mükemmel dengeyi sağlayacak madde. Çabuk karalamalar, kahve lekeleri, parmak izleri, telefon numaraları veya ruj etkileri kadar deneyimlerimizi hemen yakalayacak ürünleri yaparken neden kağıt kullanmayalım? Papernomads hikayemizi belgeleyerek ve zamanla yeni referans noktaları yaratarak bize kim olduğumuzu hatırlıyor.

HİKAYENİZİ bizimle paylaşın. Onu bir kağıdın üzerinde hayata geçirin ve bize yolculuğa çıktığınızda yanınıza alacağınız iPad kılıfının nasıl olacağını gösterin.
Papernomad Tarafından Seçilenler


Seçilen sanatçı(lar) özel olarak üretilecek kılıfların görsel tasarımında Papernomad ile birlikte çalışmak için davet edilecek. Ayrıca bu kişiler, online yada offline olarak her kanaldan satılacak ürünlerde (en azından 500 birim satılacağını garantiliyoruz) parça başına 1 dolar (usd) telif ücreti alacaklar ve ürün ile paketlemesinde övgü kazanacaklar.

Oylamada Sizin Seçtikleriniz


• En yüksek oyu alan sanatçı 16GB iPad II ve Papernomad kılıfı alacak.
• İkinci yüksek oyu alan sanatçı 8GB iPod touch ve Papernomad kılıfı alacak.
• En yüksek oyu alan üç sanatçının çalışmaları Papernomad sosyal medya kanallarında gösterilecek.

Katılım Tarihleri


Son Başvuru Tarihi: 11 Temmuz 2012
Oylama: 12 Temmuz 2012 10am PST - 19 Temmuz 2012 10am PST
Kazanan(lar) Açıklanacak: 26 Temmuz 2012


Yarışmaya Grafikerler.org Üzerinden katılmak için TIKLAYINIZ
 
Yukarı Alt