Uluslararası tekstil ve hazır giyim endüstrisi fuarı

Cooper

Üye
Kayıt
24 Haziran 2023
Mesaj
11
Tepki
0
Moskova'daki Expocentre Fuar Alanı her yıl dünyanın her yerinden en iyi üreticilerin ve tasarımcıların bir araya geldiği bir kumaş, tekstil malzemeleri ve aksesuar dünyasına dönüşüyor. Burası, Rusya Federasyonu ve BDT ülkelerinin en büyük ihtisas etkinliği olan Uluslararası İNTERFABRİK Fuarıdır.

İNTERFABRİK, var olduğu yıllar boyunca güvenilir bir ortak olarak itibar kazanmış ve uluslararası seviyeye ulaşmıştır https://tr.intertkаn.ru Büyük tekstil, triko ve giyim üretiminin yöneticileri ve sahipleri, özel atölyeler, önde gelen Rus tasarımcılar ve moda endüstri uzmanları bu fuarın düzenli müşterileridir.

İNTERFABRİK, ziyaretçilerine 20'den fazla ülkeden geniş bir kumaş, tekstil malzemesi, aksesuar ve diğer tekstil ürünleri yelpazesi sunmaktadır. Burada şık kıyafetler, mobilyalar, aksesuarlar ve çok daha fazlasını yaratmak için ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Sergide ipek ve pamuktan sentetik malzemelere kadar çeşitli kumaş türlerinin yanı sıra ürünlere özel bir çekicilik kazandırmaya yardımcı olacak geniş bir aksesuar ve aksesuar yelpazesi sunuluyor.

İNTERFABRİK sadece işletmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi bulma fırsatı değil, aynı zamanda tekstil sektöründeki en son trendleri öğrenme fırsatıdır. Burada önde gelen uzmanların ve tasarımcıların tekstil alanındaki yeni ürünler ve yenilikçi gelişmeler hakkında sunumlar yaptığı ustalık sınıfları, dersler ve tartışmalar düzenleniyor. Bu, en son teknolojik gelişmeleri öğrenmek ve bunları işinize uygulamak için harika bir fırsattır.

Üretici, tasarımcıysanız ya da sadece moda ve tekstili seviyorsanız İNTERFABRİK fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek için ihtiyacınız olan her şeyi bulacağınızdan emin olduğunuz yerdir. Bu eşsiz sergide olasılıklar dünyasını keşfedin.

Uluslararası İNTERFABRİK Fuarı hakkında daha detaylı bilgiye fuarın resmi web sitesinden ulaşılabilir. Burada etkinliklerin tam programını, katılımcıların listesini ve iletişim bilgilerini bulacaksınız. Bu eşsiz sektörün bir parçası olma ve Uluslararası İNTERFABRİK Fuarı'na katılma fırsatını kaçırmayın.
 
Yukarı Alt