Pikatel Modemlerdeki Arızalanan Adaptör Problemi Çözümü

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için bir araştırma yaptım ve nette böyle bir bilgi buldum. Bulduğum yazıyı yetkilinin kendi anlatımından size aktarıyorum

Pikatel modem kullanıcıların yaşamış olduğu arızalı güç adaptörü ile ilgili gelen yoğun sorular üzerine yetkili kişilerle görüşmemizin ardından bize verilen cevabı sizlerle paylaşıyoruz. Modeminizin adaptörü arızalndığı zaman yeni bir muadil adaptörü belki bir elektrikçiden temin edebilirsiniz. Fakat bu durumda unutmayınız ki modeminiz kesinlikle garanti süresi devam ediyorsa bile garanti kapsamına çıkacaktır. Garanti kapsamını önemsemiyorsanız bile kullanacağız farklı amper ve volt değerlerine sahip, kalitesi, uydurma adaptör kullanarak hem modeminize hemde elektrik sisteminize zarar vereceğinizi unutmayınız. Pikatel modeminize ait adaptörün arızalanması durumunda kesinlikle aşağıda belirtilen iletişim bilgilerini kullanarak yetkili kişilere başvurunuz.


Müşteri yetkili Pikatel bayisinde,modemi aldığı yerden veya çevresinde aynı modemi kullanan birisi varsa o modemin orijinal adaptörüyle modeminin çalıştığını anlıyorsa bizi 444 0 570 numarali hattimizdan arayip isim,adres,cep telefonu bilgilerini bıraktığında ürünün orijinal adaptörü kargoyla müşterinin adresine ücretsiz yollanıyor. Her ne kadar teknik servisimiz bu konuda oldukça geniş davransa da normalde ürünün orijinal adaptörü dışında bir adaptörle kullanımı garanti dışı kalmasına sebep olmaktadır. Bu durumdaki müşterilerin lütfen önce modemlerini aynı modemin çalışan adaptörüyle test edip duruma göre adaptör sorunu çözüyorsa bizden ücretsiz adaptör istemelerini veya adaptör sorunu çözmüyorsa modemin arıza kaydının alınıp servise yollanması için bizi araması gerektiğini belirtiniz. Teşekkürler.



Bu Yazı Elkotek Yetkili Teknik Servisinden alınan bilgiler üzerine hazırlanmıştır.


Kaynak:
http://www.bilgisayar-destek.com/pikatel-modemlerdeki-arizalanan-adaptor-problemi-cozumu/
 
Yukarı Alt