Rapidde Beklemeyin!

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Rapidshare'da 'Free' tuşuna bastıktan sonra gerisayım başlayınca alttaki java kodunu adres çubuğuna yapıştırın ve enter layın. Bu kadar basit. Tarafımdan denenmiştir ve çalışmaktadır.

Bi problem olursa, başlattan internet explorer ın üstünde sağ tuşa tıklayın/özellikler tuşunu tıklayın/tempory internet files ve cookileri silin hiç bi şekilde sorununuz kalmaz.

İnterette dolaştığınız browserın indirme yöneticisi dosyayı indirirken java hatası veriyor. Bu yüzden Internet Download Manager programını kullanın.



javascript: function nl() { for (var i=97; i<=122; i++) { c="count"+String.fromCharCode(i); try { eval(c); eval(c+"=0; f"+c+"()"); break; } catch(e) {}; };} nl();
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Erkin bey;

Güzel bir paylaşım teşekkürler benim premium var fakat keşke şöyle birşey olsa aynı anda 5 - 6 dosyayı indirebilecemiz free bir java kodu olsaydı ama paylaşımınız için teşekkürler:)
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
@Mehmet KIYMIK


Premium hesap kullanıyorsanız Rapid sitesinden Download Manager programını indirip aynı anda 5 download yapabilirsiniz.

Saygılarımla.
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
@Serkan Baysal



Serkan bey,

Anlatımımda bir yanlış anlaşılma oldu benim için demiyorum ben zaten indirebiliyorum free kullanıcılarda keşke 5 - 6 dosyayı indirebilecekleri bir java kodu uygulaması bulunsa demiştim bende premiumdan kurtulurum o maksatla ama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Saygılarımla.
 
Yukarı Alt