*Sabahattin ÖZLÜ | Sun Life Resort Hotel.

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
çalışmalarınızı görünce ne kadar çalışmam gerektiğini birkez daha anladım :) elinize sağlık çok başarılı çalışmalar olmuş hatta şimdiden size tebrikler iyi tatiller bile diyebilirim :)
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
hakikaten profesyonelce hazırlanmışlar çok güzeller gerçekten.. ellerinize sağlık Sabahattin bey.. bu tabak ve fincan görsellerini de siz mi hazırladınız acaba? yani objeleri kastediyorum..
 

Sabahattin ÖZLÜ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
12 Şubat 2008
Mesaj
193
Tepki
3
Öncelikle herkese selamlar...Düşünceleriniz, yorumlarınız ve beğeniniz için çok teşekkür ederim...

Kriptonik; Fincan ve tabak görselleri internetten buldum... Üzerindeki logoları ve desenleri ben montajladım... Farkettiyseniz tabağın üstündeki desen; logonun ortasındaki güneş simgesi.
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
anladım.. ellerinize sağlık son derece başarılı bir çalışma bence.. özellikle fincan ve tabaktaki yerleşimler harika... bir an, böyle bir hotel zaten var mı acaba? tabak ve fincanıda böyleymiş gibi geldi.. o kadar gerçekçi yani.. alkışlıyorum..
 
Kayıt
27 Ocak 2009
Mesaj
64
Tepki
0
yaptiginiz calismalar bence fazlasi ile takdire layik, emeginize saglik. sizlerin bu sekilde paylasimlariniz oldukca bizlerin ufku genislior, kendi adima yolun cok basindayim ama biliyorum ki buradan ve sizlerden ögrenecke cok sey var.. emeginize saglik..
 

occw

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
78
Tepki
0
Elinize sağlık gerçekten güzel çalışmalar.Logo ve kurumsal uygulamalar çok başarılı bana göre.Logonuzun sonundaki "E" harfini; baştaki "S" harfi ile uyumlu olması açısından büyük karakterde yazmışsınız sanırım.Sondaki "E"harfi sanki biraz havada duruyomuş gibi bir his verde bana. Biraz dikkatli bakınca göze batıyor.Bu şekilde algılanmasının sebebi belki üstündeki desenle ortalanmamış olmasıdır deneyip bakmam lazım. Ama öyle değilse şayet "E" harfini diğerleriyle aynı punto da kullanın.Tabiki bu benim fikrim.İş hayatınızda başarılar...
 
Yukarı Alt