SunLife Resort Hotel Kurumsal Kimlik çalışması

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Logo 1

Logo 2

Logo 3

Kartvizitler


Zarflar



Antetli 1


Antetli 2



Antetli 3



Cd 1



Cd 2



Cd 3



Kendi Halime Birşeyler yapmaya çalıştım..Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum Şimdiden Yarışmaya katılacak Tüm arkadaşlara başarılar dilerim...

Otel İçin gerekli olduğunu düşündüğüm birkaç şey daha..










 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Öncelikle verdiğiniz emek ve paylaştığınız için teşekkür ederim.

Kurumsal kimlik çalışmalarını incelemenizi ve daha yaratıcı fikirler üretmenizi tavsiye ederim. Çalıştığınız logolarınızı beğenmedim açıkçası. Daha sade ve daha şık olması gerektiği kanaatindeyim. Sonuç olarak bu bir otel ve daha cezbedici bir logoya ihtiyacı var.

Bir kurumsal kimlik çalışırken hazırlayacağınız logonun bütün evraklar, tabelalar, araçlar ve bilimum yerlerde kullanılacağını düşünerek ona göre hazırlamalısınız.

Ayrıca basılacak evrakların matbaa ortamında rahat basılabilmesi için bazı detayları atlamamanız gerekir. Örneğin makas payı, renk sayısı gibi. Makas payı bırakmadığınız zarf ve antetlinizin özel basılması gerektiğini ve çok renkli çalıştığınız logonun maliyeti arttıracağını hatırlatırım.

Daha çok araştırmalı, daha çok öğrenmeli ve kendinizi daha çok geliştirmelisiniz.

Saygılarımla
 

Prometheus

Üye
Kayıt
12 Haziran 2009
Mesaj
4
Tepki
0
logo 3 ve türevleri çok iyi olmuş
belki logo 3te aşağıdaki çizgileri düz zemin haline getirerek deniz ve kumsalı daha iyi ifade edebilirsiniz. Böylece daha sıcak bir logo olmuş olur.
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
bence çok şık olmuş, ama diğer katılımcıların neler yaptıklarını görüp ondan sonra tekrar fikrimi söylesem daha iyi olacak sanırım..
 

mavigece07

Üye
Kayıt
14 Haziran 2009
Mesaj
8
Tepki
0
dehşet olmuş hepside bayıldım..ya ben bu kadar ilerleyebilmek için ..daha çok uğraşmam gerekiyor..bir şey sormak istiyorm hangi programla yaptınız çalışmalarınızı.. ?
 
Yukarı Alt