SunLife Resort

bmd

Üye
Kayıt
22 Haziran 2009
Mesaj
20
Tepki
0
Merve Diker


2. Çalışmam. Umarim begenirsiniz

 

sıdıkas

Üye
Kayıt
25 Haziran 2009
Mesaj
1
Tepki
0
Çalışmalar çok başarılı olmuş. Renkler. Yazı karakterleri gayet uyumlu. Ben kalmak isterim bu hotelde cok keyifli görünüyor. Yarışmada başarılar diliyorum
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. İlk logo ile ilgili olarak hani ne derler Logoya bakınca "İnsanın İçi Eriyor" sıcaktan. Yani logo beni aldı bir kumsala götürdü :)

Plaj şemsiyesi ,deniz,güneş gerçekten konsepti yansıtmış. Logoyu diğer görsellerede uygulayınca daha da hoş durmuş .

İkinci logoda bence dosya üzerindeki arka sarı fon beyaz olabilir. Müşterinin gözünü yormaması açısından sadelik daha ön plana çıkabilir.

GEnel olarak başarılı bir çalışma. Elinize ve emeğinize sağlık.
 
Kayıt
13 Nisan 2009
Mesaj
3
Tepki
0
Yoğun iş temposundan fırsat buldukça foruma girmeye çalışıyorum yada bir yerlere gitmek istiyorum. Çalışmalarınıza bakınca özelliklede ilk çalışmanıza önce gözlerimi kapadım. Sonra logodaki bir deniz kum güneş şemsiye gözümün önünde canlandı. Tatile henüz gidemesemde sayenizde bir nebze gitmiş gibi oldum , kendimi ruhen rahatlattım

Çalışmalarınız akılda yer edici ve mesajı doğru olarak veren bir çalışma bence. Görseller renk uyumu font seçimi gayet başarılı . Yalnız kapı arkasına takılan "Rahatsız Etmeyin" görselindeki adam sanki yüz üstü kollarının üstünde yatıyor gibi olmuş :) Oraya başka bir görsel konabilirdi :)
 

bmd

Üye
Kayıt
22 Haziran 2009
Mesaj
20
Tepki
0
Teknik problemden oturu arkadasların onceden yaptıgı yorumlarım silinmis ama bu yeni yorumlar iyi oldu tesekkur ederim. Benimde istedigim tatilin keyfini birazda olsa yansıtmak bunu basarmak güzel. Eger secilirse ve isterlerse üzerinde tabiki oylamalar yaparım aklımda soyledikleriniz tekrar tesekkurler.
 

trf

Üye
Kayıt
23 Haziran 2009
Mesaj
2
Tepki
0
Bu çalışmaları yapan kişinin ismini bilmeyi gerçekten çok isterdim ki çalışması hakkında yapacağım yorumda direk kendisine hitap edebiliyim.
Öncelikle çalışmanızın detaylılığı karşısında hayrete düştüm. Her bir ürünü özenle ve büyük bir yaratıcılıkla işlemeniz muhteşem olmuş ve ürünleri de konseptleri itibariyla çok güzel oturtmuşsunuz. Kurumsallarda ise sevimliliği tatili ve ciddiyeti homojen bir şekilde tam dozunda yakalayıp sunmuşsunuz. Her bir milimetresi özenle düşünülmüş ve aynı zamanda spontane fikirlerle süslenmiş dört dörtlük bir sunum. Sun Life yazısının formatı boyutu, yıldızların rengi ve yerleşimi gerçekten logoyu mükemmel kılmış. Güneşin sevimli yapısı ve Resort Hotel yazısının birleşimi ciddiyetle sıcak bir tebessümü harmanlamış..
Paylaşıp ufkumuzu genişlettiğiniz için teşekkür ederim.

Sitedeki her türlü teknik probleme ve kararsızlığa karşı guardımızı aldık sevgili "bmd" arkadaşım seni yorumsuz bırakmicaz :)
 

bmd

Üye
Kayıt
22 Haziran 2009
Mesaj
20
Tepki
0
Yorumlar›m silinmisti üzülmüstüm ama desteginiz için tesekkur ederim. Cokkkkkk tesekkur ederim mutlu oldum :))
 

boodoo

Üye
Kayıt
23 Haziran 2009
Mesaj
9
Tepki
0
Gerçekten beğendim. Daha tecrübeli olan arkadaşlar kendilerini belli ediyorlar.

Logo tatili tasvir etmiş, renkli, hareketli, kolay anlaşılır ve akılda kalıcı olmuş. Özellikle 1 deki hareketlilik hoşuma gitti. 1. çalışmanız daha eğlenceli... 2. çalışmanız 1.ye nazaran daha elit bir otel imajı yaratıyor. Logonun ürünler üzerinde boyutlandırmasıda iyi bence. toplu bir logo olması hoş olmuş.

Yüz üstü uyuyan adamla ilgili bir eleştiri vardı sanırım. Uyuyan adama kişisel sempati duyduğumu söylemeliyim çünkü zor görünmekle beraber aynen resimdeki gibi uyuyorum. =)

Eğlenceli, uğraşmışsınız. Helal olsun işte...
 

bmd

Üye
Kayıt
22 Haziran 2009
Mesaj
20
Tepki
0
uyuyan adam bi figür aslında bence üstünde duruması gereken en son sey. sonuçta ben bunları kendi kafamdan yaptım. sadece bir çizim ve degistirilebilir. ama genede yorumlarınız için çok tesekkur ederim :))
 

msuesra

Üye
Kayıt
29 Haziran 2009
Mesaj
1
Tepki
0
Çalışmalarınız harika olmuş, özellikle ilkine bayıldım, Sun Life Resort'ta tatil yapmak istiyorum ! :) ve de odadan ayrılırken üzerinde bu logo olan her şeyi bavuluma doldurmak istiyorum, çok tatlı olmuşlar ne yapıyım :))) müthiş, tebrikler...
 
Yukarı Alt