t-shırt tasarımı

Kayıt
10 Mart 2009
Mesaj
43
Tepki
5
evet 5 jpg yükledim.ama bazı çalışmalarımın yakından olanlarınıda yükledim.yarışmaya 4+1 çalışma ile katılıyoruz ya yakından gösterdiklerim ve aynı çalışmanın farklı rengi olanlar diğer çalışma olarak sayılıyor mu????
 
Kayıt
10 Mart 2009
Mesaj
43
Tepki
5
evet 5 jpeg çalışma yükledim.fakat sizlere bir sorum olacak.bazı çalışmalarım sadece yakından gösterilmek amacıyla konulmuştur.buda başka bir çalışma olarak mı değerlendirelecektir?bir sorum daha var.bir çalışmamı 3 farklı renkte sunmam da 3 çalışma olarak mı değerlendirelecek??
 

Burh4n

Üye
Kayıt
4 Nisan 2010
Mesaj
56
Tepki
0
YARIŞMA KOŞULLARI:

Çalışmalar; Coreldraw, İllustrator, freehand ve photoshop Programları ile çalışılabilir. photoshop ile yapılan çalışmaların çözünürlüğü en az 300 dpi ve tasarımın en'i 35 cm olmalı.

Her yarışmacı istediği sayıda tasarım ile yarışmaya katılabilirler
Grafikerler.org logosunu kullanacak olan yarışmacılar, logo renklerini zemine göre değiştirebilirler.

CMYK olarak çalıştığınız tasarımları siteye yüklerken RGB modunda yükleyiniz. ve 96 veya 150 DPI yeterli olacaktır siteye yüklerken.
Kazanmanız durumunda sizden istenecek orijinal dosyalar CMYK ve 300 dpi çözünürlükte olacaktır. Zeminsiz çalışmalarınızı kaydederken "save transparency" şeklinde kaydediniz.
 
Kayıt
10 Mart 2009
Mesaj
43
Tepki
5
Çok teşekkür ederim Burhan bey.Sanırım ben bakşa yarışma şartlarını okudum:)Sitede yeni olduğum için hala alışamadığım konular var.Yardımcı olduğunuz ve duyarlılığınız için gerçekten teşekkür ederim.
 
Yukarı Alt