U2 nun Achtung Baby sinden esinlenerek oluşturulacak kolajın bir parçası olun

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
1990'ların başları, U2'nun, Achtung Baby'nin çıkışı ile eleştirmenleri, çarpıcı biçimde grubun müziklerini yeniden düşünerek hayrete düşürdüğü bir zamandı. 20 yıl, ortaya çıkmamış şarkıların, seyrek işbirliklerinin ve kaybolmuş remikslerin hazinelerini kazıp çıkarabilmek için arşivlere derince dalarak geçmişti. Bunlara ek olarak, Berlin ve Dublin Session'larından hiç duyulmamış şarkılar, ilk çıkış canlı performans sahneleri ve piyasaya çıkmamış videoların yanı sıra dans pistinden klüp hitleri ve özel misafir görüntüleri de vardı.

Achtung Baby, bir çok sayıda fikir ve stili, albüm kapağındaki mozaik sanat eserleri aracılığıyla temsil ederek topluyor. Fotoğrafların kare kolajları, albümün ruhunu, 90'lı yılları ve Berlin duvarının yıkılmasından sonra Avrupa'daki değişimleri sembolize ediyor. 20. Yıldönümünü kutlamak üzere, U2 grubu, tasarımcı Shaughn McGrath ve orijinal fotoğrafçı Anton Corbijn ile tüm sanatçıları bugünün global dünyasını yansıtacak şekilde fotoğraf ya da sanat eserlerini (ilüstrasyon, grafik tasarım, boyama) göndermeye davet ediyor. Fotoğraflar veya sanat eserleri, albümün orijinal kapağında iletilen fikre benzeyecek şekilde olmalıdır.
Eğer Achtung Baby bugün piyasaya çıkmış olsaydı hangi fotoğraflar ve/veya sanat eserleri bu kolajın bir parçası olurdu?


U2'nun Seçimi


U2'nun resmi stilisti Shaughn McGrath ve fotoğrafçısı Anton Corbijn, kolaja koyulacak ve U2.com sitesinde yayınlanacak 15 gönderiyi seçecekler. Kazananların çalışmaları, U2'nun sosyal medya kanallarında ve U2.com sitesinde yayınlanarak global tanınmışlık elde edecekler. Buna ek olarak, kazananlar şunlara sahip olacak:

  • Nihai kolajın bir kopyasına
  • Delüks box-set
  • Dijital kamera


Oylamada Sizin Seçtikleriniz


  • En yüksek oyu alan sanatçının eserine U2'nun sosyal medya kanallarında ve U2.com sitesinde yer verilecek. Buna ek olarak bu kişi şunlara da sahip olacak:
  • Nihai kolajın bir kopyasına
  • Delüks box-set
  • SLR Dijital kamera

Shaughn McGrath ve Anton Corbijn'in tüm kazananlar (16 gönderi) arasından seçeceği bir kişi özel tasarlanmış orijinal Achtung Baby stilli Trabant arabasına sahip olacak.


Katılım Tarihleri

Son Başvuru Tarihi:23 Ocak 2012
Oylama: 24 Ocak 2012 - 30 Ocak 2012
Kazanan(lar) Açıklanacak: 20 Şubat 2012


Yarışmaya Grafikerler.org üzerinden katılmak için TIKLAYINIZ
 
Yukarı Alt