Uc-logıc lapazz pf1209 a4 pro. Grafik tablet

burnboyy

Üye
Kayıt
1 Ekim 2011
Mesaj
5
Tepki
0
SADECE 2 KEZ ÇİZİM YAPILMIŞTIR ÇOK TEMİZDİR 2 YIL GARANTİSİ VARDIR, KUTUSUYLA BİRLİKTE.
ALDIĞIMDA 510 TL İDİ 300 TL YE BIRAKIYORUM PAZARLIK AÇIKTIR İŞ DEĞİŞTİRMEMDEN DOLAYI VE MADDİ OLARAK İHTİYACIMDAN DOLAYI SATIYORUM YOKSA SATMAZDIM :(

İlgilenenler>> vvvstronger@hotmail.com veya pm




Profesyonellerin Görüşleri

Kerem Beyit - Digital Arts Dergisi

"Öncelikle tabletin arka kısmında bulunan yükseltme aparatları çok zekice düşünülmüş, önceki tabletimde hep bunun eksikliğini çekiyordum, şimdi bu aparatlar sayesinde tableti 20 dereceli açıda kullanabiliyorum... Tabletin kurulumu çok basit, 2 dakika içinde oturup çizmeye başladım, opsiyonlar da sade ve anlaşılır, basınç ayarlama özelliği kullanışlı. Tabletin ön panelinde gördüğüm en önemli özellik çizim alanının üstündeki ince plastiğin oldukça dayanıklı oluşu. Neden önemli derseniz önceki tabletimde çizim alanının üstünde bulunan plastiğin yıpranması sebebiyle (özellikle çok kullandığım orta bölümlerde) kabartılar oluşmuştu. Her ne kadar milimlik de olsa çizerken sorun oluşturuyorlardı, oysa ki bu üründe ne kadar bastırırsam bastırayım yüzeyde bir çizik oluşturamadım, bu da ileride çizim yüzeyinde bir sorun oluşmayacağını gösteriyor. Tabletin ön paneli oldukça geniş ve bu sayede çizerken bileğinize destek oluyor, kısa yollar da çok kullanışlı, Photoshop ve Painter ile çok uyumlu bir şekilde çalışabiliyorsunuz. Basınç hassasiyeti çok dengeli, ince-kalın ve koyu-açık geçişlerinde oldukça smooth sonuçlar elde ettim... Açıkçası 1 haftalık bir kullanıcı olarak söyleyebilirim ki şekil dışında piyasadaki rakiplerinden aşağı kalır bir yanı yok, hatta UC-Logic yükseltme aparatları sayesinde bence artı özelliklere sahip. Diğer marka tabletlere gücü yetmeyen kullanıcılar için harika bir alternatif."

İstediğiniz Eğimde Bileklerinizi Yormadan Çalışın
PF1209'un benzersiz ayarlanabilir yükseklik seviyesi özelliği ve ön kısmındaki geniş bileklik alanı sayesinde tabletinizi 22 dereceye kadar 3 farklı eğim seviyesinde bileklerinizi yormadan rahatlıkla kullanabileceksiniz.

P23 Ergonomik Kalem, 3 Tuşlu Mouse, Ayrı Kalem Tutucu ve Minimum 1000 Saat Kullanım Ömrü
PF1209 ile birlikte gelen tablet yüzeyinde kullanabileceğiniz 3 tuşlu mouse ve P23 çizim kalemi, kalemi yerleştirebileceğiniz ayrı kalem tutucusu ile birlikte üst seviye tabletlerdeki ergonomik kullanım imkanını size sunmaktadır. Kutudan çıkan 3 adet yedek uç size 1000 saatten fazla bir kullanım ömrü sunar. Bu sayede sürekli olarak günde 3 saatlik bir kullanım ile 1 yıl boyunca yedek kalem ihtiyacınız olmadan ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca satın alabileceğiniz P23 model yedek kalemler de yanlarında 3 adet yedek uçla birlikte gelmektedir.

Tümüyle Özelleştirilebilir 20 Adet Kısa Yol Tuşu
PF1209 tablet aktif alanı üzerine yerleştirilmiş 20 adet isteğinize göre ayarlanabilir kısayol tuşu sayesinde sık ihtiyaç duyduğunuz programlara ve komutlara kaleminizle çok daha hızlı şekilde ulaşabileceksiniz.
PF1209 A4 Boy Grafik Tabletin Önemli Artıları:

Büyük hareket alanı ve bileklerinizi dayayabileceğiniz geniş çerçevesi sayesinde RSI gibi bileklerinizi tehdit eden sağlık sorunlarından etkilenmeden özgürce çalışabilirsiniz.

FR-4 (PCB) cam-epoksi tabanlı dayanıklı şeffaf yüzey plastiği sayesinde gerçekçi kağıt hissi ile uzun yıllar yüzey alanı bozulmadan çalışabilirsiniz.

A4 büyüklüğüne kadar olan dokümanları tabletin üzerindeki şeffaf plastik kaplamanın altına koyup yaptığınız eskizlerin üzerinden geçerek dijital ortama kolaylıkla aktarabilirsiniz.

Büyük planlı tasarımlarınızı, mimari illüstrasyonları çok geniş bir tablet yüzeyi üzerinde çok daha detaylı olarak çalışabilirsiniz.

Yanında gelen 3 tuşlu mouse'u geniş tablet yüzeyinde kullanabilirsiniz.

Hem Windows Hem MacOS'ta En Yaygın Yazılımların Hepsiyle Mükemmel Çalışma!
Windows XP/Vista (32-bit ve 64-bit)

MacOS 9 / X Tiger

Adobe Illustrator ve Photoshop CS/CS2/CS3

Corel Draw, PaintShop ve Painter

Maya, 3D Studio Max

ZBrush, Mudbox

Yardımcı Yazılım Seti (Windows İçin)

Pen Tablet: Basınç kademelerini, kısayol tuşlarının tanımlarını ve tabletin üzerindeki aktif alanın boyutunu ayarlamanızı sağlar.

Pen Commander: Kalemle ekranda şekiller çizerek programları açıp kapatabilir, komutlar çalıştırabilirsiniz.

Annotate for Word: Word ile hazırladığınız dokümanları elle notlar ekleyerek ve kalemle üzerinden geçerek dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Pen Mail: Eski mektupların havasını yakalamak isterseniz tek tuşla kendi el yazınızla e-maillerinizi gönderebilirsiniz.

Pen Signer: Farklı programlardaki dokümanların içerisine imzanızı ekleyebilirsiniz.

Pen Notice 1.1: Windows'da ekran görüntüleri üzerine notlar alarak bunlardan slayt ve emailler hazırlayabilirsiniz.

Tam Sürüm Corel Painter ES2 ve Paket Yazılımlar

Tam Sürüm (Windows için): Corel Painter ES2 ve Corel Photo Album 6
Deneme Sürümü: Adobe Photoshop CS3 Extended , Corel Painter X

Teknik Özellikler

Aktif Alan: 30.5 x 22.9cm
Basınç Seviyesi: 1024
Rapor Hızı: 200 rps
Çözünürlük: Max. 4000 lpi
Kalem Eğim Algılama: Maksimum 60° - Dikey
Doğruluk: ±0.01 inch
Arayüz: USB
Tablet Boyutu: 382.6 x 358.6 x 31.3 mm
Tablet Ağırlığı: 1007 gr
Aksesuarlar
1 adet P23 kalem (1000+ saat kullanım)
1 adet 3 tuşlu mouse (tablet yüzeyinde kullanım için)
1 adet kalemlik



Ürün Satılmıştır
 
Yukarı Alt