Üniversite Kartvizit Çalışması

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Kayıt
29 Aralık 2011
Mesaj
286
Tepki
19
Değerli Yorumlarınıza Arkadaşlar.. :grafikerler:

 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Ben olsam, Arapça ve İngilizce versiyonlarını ayrı ayrı yapardım. Kartvizit bi gıdımlık yer, buraya iki dilde onca bilgi sığdırmak... Sığdırmışsın sığdırmasına ama çok kalabalı olmuş, gözün ayak basacağı yer kalmamış.

Arapça bilmediğimden, üstteki Arapça kısım için birşey söyleyemeyeceğim. Ancak Türkiye ve Afganistan'ı, ingilizceye göre yazmalısın. Yani şöyle: "Turkey" ve "Afghanistan".

Telefon numaralarında baştaki çift sıfır yanlış değil ama ekonomik olması açısından "+" koymak bence daha yerinde.
 

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Kayıt
29 Aralık 2011
Mesaj
286
Tepki
19
@gezegen

Kartvizitin arkası Türkçe istendi..ön yüzünü de böyle..Mail olarak gelen siparişlerde değişiklik yapamıyorz malesef.Türkiye ve Afganistan ı bizzat telefonla sordum ne gönderildiyse öyle yazın dediler.Denilene uymak zorundaydım.Kalabalık olduğunun farkındayım bende ama durumu anladınız sanırım gezegen... (Türkiyenin ingilizcesi de artık TURKIYE diye yazılıyor) İyi Forumlar.
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
@Tayfun ŞENOĞLU

Ne-gönderdiysek-öyle-yazın ile açığa vurdukları -akademik- cahilliklerini burda kendilerine bırakılabiliriz elbet ama türkiyenin ingilizcesi ne zamandan beri ve kimler tarafından TURKİYE diye yazılıyor?
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
Müşterinin istekleriyle tasarlanmış birşeyse söylenecek söz yok.Ama cidden göze hiç hoş gelmiyor.8-5 bi kağıda birşeyler karalanmış gibi görünüyor.

Sizin insiyatıfinizde olsaydı tasarım daha iyi bir iş çıkardı elbette.
Elinize sağlık.
 
Yukarı Alt