Web Tasarımcısı Olmak istiyorum Yardımcı olur musunuz?

feto821

Üye
Kayıt
25 Haziran 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Arkadaşlar ve saygı değer abilerim öncelikle merhabalar, ben izmirden lise 3 e geçen bir sayısal öğrencisiyim. Web tasarımcısı olmak istiyorum ve bunun için hangi üniversite hangi bölümü seçmeliyim? Biraz araştırdım 2 yıllık grafikerlik ve tasarım bölümü varmış ancak ben bu işi türkiyede yapmayı düşünmüyorum çünkü en iyi tasarımcıya bile verilen maaş mağlum . California da bu işe yeni basliyana bile 3,500-4,000$ arasi maaş veriyorlar. Uzmanlastiginizda ise 6,500-7,000$ arasi veriyolar. Ben simdi web tasarimcisi olabilmek icin hangi universite hangi bolume gitmeliyim? Bir de Türkiyede okumam dogru mu olur sonuçta yabanci ulkede işe girmek istiyorum?
 
Kayıt
20 Mart 2012
Mesaj
49
Tepki
0
güzel sanatlar fakültelerinin yetenek sınavıyla alan grafik bölümlerine gidebilirsin..tabi iki senen var o iki seneyide kursla geçirmen gerekir çünkü yetenek sınavlarında karakalem soruyorlar..
 

cem1987_

Üye
Kayıt
2 Haziran 2012
Mesaj
71
Tepki
1
web sayfası yaparken görsel anlamda yaratıcılıgının olması gerekiyor yani yapacagın bir web sayfasının nasılo bir web sayfası olduguna karar verdikten sonra gereken şablonlar linkleri oluşturup fotografları hazırlayıp ona göre bir tasarım yapmalısın action olan bir web safyası istiyorsan flash ı tavsiye ederim grafikerlik biraz daha görselligini ilerletmeni saglıyor
 
Yukarı Alt