Windows'un yeni yazılımı, Mobil Dünya Kongresi'nde kayboldu

Kayıt
7 Ocak 2009
Mesaj
534
Tepki
7
Windows'un yeni yazılımı, Mobil Dünya Kongresi'nde kayboldu
Microsoft firmasının cep telefonları için hazırladığı ve henüz piyasaya sürmediği yeni yazılımı Windows Mobile 6.5, tanıtım ve test için getirildiği Barcelona Mobil Dünya Kongresi sırasında kayboldu.
İspanya basınında yer alan haberlere göre Microsoft, yazılımın kullanıldığı ilk örnek cep telefonunu Avustralyalı Telstra firmasının başkanı Sol Trujillo'ya deneme amaçlı olarak ödünç verdi, ancak daha sonra bu cep telefonu kayboldu.
Telstra yetkilileri, olayın hırsızlık mı yoksa kaybolma mı olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. İspanyol ve Avustralya basını, olayın bir teknoloji casusluğu olabileceğini öne sürdü. Microsoft yetkilileri ise, "Telstra'ya ödünç verilen ilk örneğin kaybolmasından üzüntü duysak da, bu kazanın hiçbir şekilde Microsoft'u etkileyeceğini sanmıyoruz" açıklamasını yaptı. Barcelona'da her yıl yapılan Mobil Dünya Kongresinde "endüstri hırsızlığı" konusunda sürekli polemikler yaratılırken, olası hırsızlık vakalarına karşı çok sayıda polis görev yapıyor.
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Kayıp mı, çalıntı mı olduğu konusunda eminim en kısa zamanda kokusu çıkacaktır
 
Kayıt
7 Ocak 2009
Mesaj
534
Tepki
7
@Yaşar Karadeniz

Windows bence dikkat çekmek için böyle bir yola başvurdu.Ürünün kaybolduğuna ya da çalındığına inanmıyorum.Böylesi kolay yoldan reklam yapmak oluyor...
 

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
@Hatice Ceylan

Kesinlikle Katılıyorum Bedava Reklam Çok Akıllıca Bence...
 
Yukarı Alt