Yeni Geldim, Kararsızım Merhabalar :)

takashi

Üye
Kayıt
1 Nisan 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Selamlar,

Aranıza yeni katıldım her manada yeni katıldım. Yazılım dilleri ile ilgileniyorum ve yaptığım çalışmalarda tasarım yönüm hep eksik kalıyor bir logo tasarımı olsun bir web arayüzü ya da bir form tasarımı hep eksik kaldığını hissettiğim için artık bir yerden başlamalıyım diye düşündüm :) Herkese Merhabalar..

Benim geldiğim gibi bir sorum olacak :) Ben Web Arayüz tasarımları yapmak istiyorum bunun için Photoshop mu yoksa Fireworks mü tercih etmeliyim ? Nedenleri ile yazarsanız sevinirim :) Bir de sadece Web Arayüz tasarımcısı olmak istiyorum bu yönde eğitimler vs. yönlendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Merhaba, hoşgeldiniz.:)

Arayüz tasarımı için Photoshop öneririm. Sebep demişsiniz ama Fireworks kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım ve Photoshop'ta bu işi yapabiliyorken, zamanımı bir başka program öğrenmeyle harcamak yerine mevcut programda en iyisini yapmaya çalışmakla harcamayı tercih ederim. Size dönersek; eğer ikisinden birini biliyorsanız ona yoğunlaşın bence, neticede kısıtlama söz konusu olamaz. İkisiyle de yapılabilir.

Gerekli linkleri Murat Bey vermiş zaten.

İyi forumlar.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz.
Mesela benim bir çalışma yöntemim var, size de tavsiyem bu şekilde olur.
Bir website tasarımında:
Arayüz: Photoshop
Buton efektleri: Fireworks
Baş+Ayak Animasyonlar: Flash
Koda dökme: DW

Öğrenme/çalışma yöntemi olarak bunu seçerseniz hem işe doğru bir şekilde başlar hem de sektörde Aranan İnsan konumunda olursunuz, ayrıca bu tasarım aşamaları sadece bana ait bir davranış değildir, böyle çalışan webmasterler çok.
Kolay gelsin.
 
Yukarı Alt