Yeşim Taşı | Fairytale

Kayıt
12 Şubat 2010
Mesaj
66
Tepki
5
Mükemmel diyorum, başkada birşey demiyorum :)
 

kareografi

Üye
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
7
Tepki
0
Merhaba Logonuzun fikir olarak tasarım ve uygulamasını bende beğendim. Fakat nacizane bi eleştirim olacak müsadenizle. Logonuzu bu yarışmaya katılan kişiler dışında (firmayı ve yarışma konusunu bilmeyenler) herkes ilk bakışta bi masaj salonu işletmesi hissine kapılıyor. Ki bende öyle düşünüyorum. Her nekadar tasarım + uygulama güzel olsada bence amaca uygunluk faktörünüde düşündürüyor fikrimce..Bu benim kendimce bi fikir tabiki.Başarılar dilerim.
 

Fairytale

Üye
Kayıt
16 Ocak 2010
Mesaj
184
Tepki
3
Fikrinize saygı duyuyorum.Ama ben görüşünüze katılmıyorum.Siz konuyu bilen biri olarak yorum yaptınız.Ben konuyu bilmeyen bir çok kişiye çalışmamı gösterdiğimde,masaj salonu benzetmesi yapmadılar.Amacına uygun olduğunu o şekilde anlamış oldum ve o tecrübe ile katıldım, çalışmamı sergiledim.
Sizede başarılar.
 
Kayıt
27 Ekim 2010
Mesaj
2
Tepki
0
esi bir turizm ci gözüyle baktığımda, bir spa oteli kimliği için çok uygun bir logo. elinize sağık izden hanım.otel saibi için de şimdiden hayırlı olsun diyorum
 

sulolus

Üye
Kayıt
3 Ocak 2010
Mesaj
14
Tepki
0
Yarışmaya katılayım diye düşünüyordum ama, çalışmaları hele bu çalışmayı gördükten sonra vazgectım.... Muazzam.Ellerinize sağlık.
 
Yukarı Alt