yorum yok

mizikci_51

Üye
Kayıt
30 Ocak 2008
Mesaj
18
Tepki
0
Açilan konular bilgi, oneri, ve elestiri almak icin aciliyor ve kimse donup bakmiyor bile bu konulara baqanlarda yorum yazmaya sıkılıyor yada vakit ayiramiyor lutfen tum arkadaslari bu konuda duyarli olmaya davet ediyorum saygilar herkese :d
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Açılan konulara bütün arkadaşlardan aynı oranda rağbet göstermelerini beklemek çok anlamsız olurdu herhalde. herkes daha çok yorumlayacağı ve anladığı işlere ve mesajlara yorum yazıyor. Kimisi forumu sadece dosya indirmek için kullanıyor, Kimisi bilgi edinmek için, kimisi bildiklerini paylaşmak ve kendini geliştirmek için.

Sonuç olarak bilgisi çok fazla olmayan insanların konuları incelemeleri ve onlardan kendilerine pay çıkarmaları olağan bir durumdur. Belki bilmedikleri için belkide vakitleri olmadığı için yorum yapamıyor olabilirler. Zaten konulara hakim arkadaşlar genel olarak forum içerisindeki tüm mesajlara cevap yazıyorlar.

Hazırladığınız tasarımlarla ilgili mutlaka yorum alırsınız. Özellikle yönetimdeki arkadaşlar sizlerin gelişimi için bu yönde çok aktif olarak çalışıyorlar. Fakat bilmelisinizki forumun çoğu üyesi ve yönetimdeki arkadaşların tek yaptıkları iş forumdaki paylaşımlara katılmak değil. herkesin kendine göre bir yaşantısı ve iş hayatı var. İnanıyorumki vakit bulamadıkları için mesajlarınıza yorum yazamıyorlardır.

Zamanla bilgili arkadaşların sayısının artmasıyla ve forum üyeleri forumu tanıdıkça daha fazla yorum ve daha fazla paylaşım olacaktır. Zaman herşeyin ilacı diyorum.

Saygılar.
 
Yukarı Alt