Öncelikle bu detaylı yorumun için çok teşekkürler.Sanırım kendimi dergi kapağıyla kısıtlamamın nedeni daha yeni olmam.Korktum diyebilirim.Yaratıcı fikirlerim var ama photoshopta bilgi eksiğim olduğu için çalışmalarıma yansıtamıyorum.Sanırım iyice öğrenince bunu yapabileceğim. Evet pazartesiden...
Merhaba arkadaşlar McCcDd nickli arkadaşımın önerisiyle bir dergi kapağı tasarımı yaptım.Bir NBA dergisi görüldüğü üzere. :) . Gerçekte böyle bir dergi yok tamamen bana ait.Umarım beğenirsiniz.Hatarımı ve önerilerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)
Yorum için teşekkürler.Hayır kesinlikle böyle şeylere alınmam ölümüne eleştirebilirsiniz :) Kendimi geliştirebilmem için bu gerekli :)
Evet daha çok yeniyim photoshop ile ilgili çok fazla bilgiye sahip değilim daha temel atıyorum diyebilirim.Bu font olayına hiç dikkat etmemiştim uyarın için...
Merhaba arkadaşlar.Tolga Çevik'in yeni programı Komedi Dükkanı yeni adıyla Arkadaşım Hoşgeldin için bir afiş tasarladım. Daha çok yeniyim umarım beğenirsiniz. Hatalarımı ve eksiklerimi yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler :)
@McCcDd
Yorum için çok teşekkürler. Aya birkaç efekt uyguladım fakat gözüme güzel görünmedi o yüzden kaldırdım.Kadının kenarlarını önce keskin yaptım.Biraz yapmacık oldu gibi geldi o yüzden böyle yaptım. Çok saçmalamıyım diye çok fazla efekt kullanmak istemedim. Çünkü daha photoshopun her...
Evet ne demek istediğini çok iyi anladım. Çok haklısın bir parkur belirlemem gerekirdi. Ama bu ilk çalışmam olduğu için daha çok temel konular üstünde çalıştım. Bu çalışmadada maskeleme kesim gibi temel noktaları çalıştım diyebilirim. Mustafanın dediği gibi aslında kafamda birşey canlandırıp...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.