cagla. tarafından yazılan mesajlar

  1. C

    Line segment tool ya da arc tool kalınlaştırma

    Arkadaşlar bu iki çizim aracının Stroke vermek haricinde bir kalınlaştırma yolu var mı? Varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum. Çizdiğim şekle 9 pt stroke vererek 1-5 cm arasında küçüklttüğümde şekil tamamen bozuluyor nokta gibi garip bir şekil alıyor. Bu stroke'dan kaynaklanyor. Başka bir...
  2. C

    İLk logo tasarımım

    katılıyorum arkadaşa. Modern bir çalışma değil ama çok hoş. :)
  3. C

    Okul Dergisi için Sayfa Ve Kapak Tasarımlarım_vb

    özellikle ilk çalışma her şeyiyle çok uyumlu ve çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. :)
  4. C

    object- make clipping-make hatası

    Tamam da ben ona evet dememe rağmen olmuyor işte. Bu durumda ne yapabilirim yani?
  5. C

    object- make clipping-make hatası

    Merhabalar Kırpma maskesini kullanmak istediğimde bu hata ile karşılaştım. Ne olduğunu bilen var mı?
  6. C

    İnner Shadow

    Çok teşekkür ederim konu adını yazınca altta çıkan benzer konu başlıklarında çıkmayınca bende konu yok sandım.Bundan sonra daha ayrıntılı arama yaparım. ;) Tekrar teşekkürler.
  7. C

    İnner Shadow

    Tekrar merhaba. Diğer konumun altında sordum ama forumda düzen bozmayayım diye ve belki daha çabuk cevap bulurum düşüncesiyle yeni konu açtım. Şu benim Pi'ye stroke atamıştım. Pinin içi beyaz. Bende içi boşmui gibi görünmesi açısından iç gölge vermek istiyorum. Acaba nasıl yapabileceğim...
  8. C

    Stroke'a gradient atamak?

    @vberk Madem öyle diyorsunuz o zaman yüzsüzlük edip bir soru daha soruyorum. ( tabi şimdilik bir, çalıştıkça daha çok sorum olacak.:p ) Evettt, Şu benim meşhur Pi'ye iç gölge vermek istiyorum şimdide. Stroke'u gradient oldu sayenizde , birde inner shadow işini halledebilirsek ben bu logodan...
  9. C

    Stroke'a gradient atamak?

    @Tuncer Özkan Teşekkür ederim gerçekten. Yardımlarınız sayesinde oldukça kolay oluyor zaten. :rolleyes: Çok yardımcı oldunuz sağ olun.
  10. C

    Stroke'a gradient atamak?

    @Tuncer Özkan Çok teşekkürer Tuncer bey. Dediğiniz şekilde uyguluyorum ancak path'a girince outline stroke pasif durumda görünüyor. Yinede ilginiz için çok teşekkür ederim.
  11. C

    Stroke'a gradient atamak?

    @vberk Evet, çok basittir illaki ama daha sadece illustrator kullanalı 2 gün oluyor. Bir hayli aramama rağmen bulamamıştım. Anlatım çok güzeldi teşekkür ederim. :rolleyes:
  12. C

    iki çalışmadan hangisi sizce?

    Bence Kozmetik firmasında bu logo ve yazıyı kullanacaksanız arka planı başka renk yapın. Kozmetik için benim aklıma ne renk kullanabilirim diyince siyah renk çok sonralarda geliyor. Ama logonuz çok şeker. Elinize sağlık.
  13. C

    Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

    Bence 3 boyutlu olanlar sünnet davetiyesi gibi. :) Yinede çok yaratıcılar. ;) Teşekkürler.
  14. C

    kurumsal kimlik çalışmalarım

    Güzeller. İstanbul hoşuma gitti. Elinize sağlık. :)
  15. C

    Stroke'a gradient atamak?

    Merhaba Yapmaya çalıştığım logoda Pi sembolünü kullanıyorum. Pi'ye stroke atıyorum. Ama stroke rengini siyahtan başka renge çeviremiyorum. Ben lacivertten griye geçen bir gradienti olsun istiyorum pi'nin stroke'unun. Bu mümkün mü? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Alt