Forumda şöle bi baktımda genelde yetiştirlmek üzere şeklinde ibrarelere yer verilmiş. kötü bi maksadım yok sadece espirili olsun diye öyle bir başlık attım :)
nese konu o değil... web sitesi tasarımları, sosyal medya, banner vs. tasarımlar yapabilen bi tasarımcı arıyorsanız bana 0554 636 52...
fikrin tabikide güzel. yalnız şöyle bi durum var o fikir daha önce defalarca kullanıldı hatta mutlaka görmüşsündür o tasarımda belki yüzlerce t-shirt basıldı. özgün bir çalışma olması gerekiyordu o sebeple tercihim bu şekilde oldu
Evet güzel olur. Nacizane fikrimi sorarsan ; İstanbulun İ sini galata kulesi olarak değiştir ve galata kulesinin camlarını negatif yapabilirsin. Ana tema İstanbul'u seyretmek. Bilirsin ki Galata kulesi zamanında tulumbacıların gözetleme kulesi olarak kullanılırmış. Haliyle daha hoş gözükebilir...
Tercihen istanbul avrupa yakasında digital ortamda web sosyal medya banner vs. yaratıcı tasarımlar yapabilen bir tasarımcıya ihtiyacınız varsa arayın 0554 636 52 87:s8: ayrıntıları telefonda konuşuruz.
yaptığım yüzlerce çalışmadan sadece birkaçını portfolyomda paylaştım. dilerseniz ordan...
bitmiş hali sitede kullanılacağı için taslak olanı burda paylaştım :) logoda vapur ve seyret yazısının yeşil olduğunu hayal et tabi U nunda yaklaştığını :))
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.