yıllardır herkese kart tasarımı yapıyor ve bazen çok güzel övgüler alıyorum. Lakin yeni açmış olduğum işyerim için 3 haftadır bir kart bile tasarlayamadım/tasarlayamıyorum. Ne yaptıysam, ne ettiysem bir logo dahi çizemedim.
arkadaşların ağzımdan aldığı laf gibi: terzi kendi söküğünü dikemiyor.
"bir yerde adobe photshop yazmışsınız"
tasarım olarak çok güzel. gri çizgiler biraz tasarımı öldürmüşse de, düşünce olarak hiçde fena değil.
yeni çalışmalarda görüşmek üzere...
bende buna benzer bir kaç çalışma dizmiştim. Bir resim üzerine çizgilerden oluşan. Çok meşakkatli ve bunu yaparken de sadece zevk için yapmıştım. Yapabiliyor muyum acaba diye.
Bunun gibi çalışmaları çizmek, zor ama imkansız değil. Bunun gibi birkaç çalışma yapmak, ileride çok işler başarmaktır...
kusura bakmazsanız yorum yapma gereği duyuyorum. Bu kutlama afişinden çok savaş afişine benzemiş. Çok iç karartıcı bir afiş tasarımı olmuş.
Daha iç açıcı bir çalışma olabilirdi. Kırmızı ağırlıklı olmalıydı. Bayrağın etrafını temizlerken sihirbazı kullanmışsınız ve çok kötü bir kırpma meydana...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.