![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Üyeliği İptal edildi
Tecrübe Puanı: 0 @ 1
|
arkadaşlar şifreli zip dosyasını indirdim ama açamıorum hata verio şifreyi kont ettim ama dosyayı çıkaramadım ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ama ltfen özelden yazın yazdıgım yeri kaybedebilirimde
![]() ArkadaŞlar Bİ Sorun Var Olmayan BİŞİler Var Ben Buraya Yenİ Üye Oldum Bİlİosunuzdur Bİ Dosya İndİrdİm BaŞkada HİÇbİ Dosya İndİremİorum Üst Kisimda Kirmizi Renkte Lİnk Var Ve İndİrmek İÇİn SÜre DÜŞmÜo Olmuo İŞtee Konu Burak Hüseyin tarafından (10.08.08 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Flood |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 100 @ 478
|
merhaba arkadaşım, dosyayı bu istedenmi indirdin? indirdiğin dosyanın boyutu büyük ise ikinci sefer indirmene izin vermeyebilir, ikincisini indirmek için modemini kapatıp açman lazım.
Grafikerler.org'a nasıl ulaştınız? |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Üye
Tecrübe Puanı: 0 @ 1
|
merhaba arkadaşım, dosyayı bu istedenmi indirdin? indirdiğin dosyanın boyutu büyük ise ikinci sefer indirmene izin vermeyebilir, ikincisini indirmek için modemini kapatıp açman lazım
ADMİN ARKADAŞIM HAKLI MODEMİNİ KAPAT AÇ VEYA 30 DK SONRA FALAN TKR DENE SORU ORTADAN KALKMIŞ OLACAKTIR İYİ ÇALIŞMALAR |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 100 @ 478
|
İndirdiğin dosyayı bi ömür kullanabilirsin. Rapide eklediğin dosyaların geçerlilik süresi 90 gündür, 90 günün sonunda link geçersiz olur ve veritabanından silinir.
Grafikerler.org'a nasıl ulaştınız? |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Paylaş | ![]() |
![]() |
Etiketler | ![]() |
| rapidden dosya indirme |
![]() |