Altın Üyelik Hakkında Bilgilendirme

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Altın Üyelik Nedir?

Altın Üye: Adından da anlaşıldığı gibi Altın Üye rengidir.Forum içerisindeki tutumları, paylaşımları ve foruma gösterdikleri ilgi bakımından yönetime en yakın kullanıcı grubudur. Normal üyelere örnek hareket sergiledikleri için renkleri farklıdır ve özel imkanlar sağlanmıştır.


  • Forum içerisinde Altın Üyelere özel bir bölüm vardır ve sadece bu grupdakiler burayı görebilir. Bu bölüm içerisinde bütün Altın Üyeler istedikleri gibi sohbet edip, konu açıp, paylaşımda bulunabilirler.
  • Ayrıca Altın Üyelere için birde grup msn adresi mevcuttur. Yeni ve eski Altın Üyeler burada diledikleri gibi sohbet edip tanışabilirler.
  • Altın Üyelere özel e-posta adresi hizmeti mevcuttur.(Örn;adınız@grafikerler.org)

Yeni bir yetkili seçilirken öncelik Altın Üye’lere verilir. Altın Üye olabilmek için uzman olduğu konu yada konularda kendini göstermesi ve kanıtlaması, forumda normalden daha çok çevrimiçi (online) olması veya forumun düzenlediği yarışmalarda dereceye girmesi lazımdır.

Unutmamak lazımdır ki : tüm yetkililer ve yöneticiler forum içerisinde gönüllü olarak görev almaktadırlar. Hiçbir Ticari Amaç gözetmezler. Sadece ve sadece yardım ve paylaşım için görev alırlar. Bu noktada görevlerinin getirdiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirirler.

Altın Üyelik talebinde bulunmadan önce aşağıdaki bilgilendirmeyi okumanız tavsiye olunur. Şartları yerine getirmeyip Altın Üyelik talebinde bulunan kişilerin talepleri dikkate alınmayacaktır. Taleplerinizi Altın Üyelik istekleri için açılan bölüme “Yeni Konu” açarak belirtebilirsiniz. Yeni konu açarken yapmış olduğunuz paylaşımların bağlantı adreslerini belirmeniz önemle rica olunur.Yapılan başvurular hergün düzenli olarak ilgili forum yöneticileri tarafından kontrol edilecektir. Altın Üyelik verilmesi uygun görülen kullanıcılar özel mesaj yolu ile bilgilendirilecektir. Forum yönetimi gerekli gördüğü takdirde bu yetkiyi geri alma hakkınsa sahiptir.

ALTIN ÜYE OLABİLMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ ŞARTLARDAN BİRİNİ YADA BİRDEN FAZLASINI YAPMIŞ OLMAK LAZIMDIR.

Altın Üyelik Şartları Nelerdir ? Altın Üye Nasıl Olunur ?

Yarışma Sonucuna Göre

  • Forumun düzenlediği yarışmalarda dereceye girmesi lazımdır.
Ders Hazırlayarak

  • Altın Üye olabilmek için uzman olduğu konu yada konularda kendini göstermesi ve kanıtlaması lazımdır. Forumda paylaşıma sunmak adına eğitim amaçlı en az 15 adet görsel ders yada video hazırlamalıdır.

  • Görsel dersler başka bir siteden alıntı olmamalıdır. Tamamen özgün olmalıdır. Üyenin kendi emeği ile hazırlanmalıdır ve ders içerisindeki görsellerin üzerinde forum logosu bulunmalıdır . ( Gerekli forum logosunu BURADAN indirebilirsiniz.)
  • Görsel videolar hazırlanacaksa eğer yine videolar içerisinde www.grafikerler.org ibaresi geçmeli yada forum logosu bulunmalıdır.

Sitede Aktif Olarak

  • Uzman oldukları konu / konularda yada kendi hazırlamış oldukları kişisel çalışmaları doğrultusunda forum içerisinde en az 30 paylaşım (30 konu) açmış olmaları lazımdır.
  • Forum içerisinde normal üyelerden daha çok çevrimiçi (online) olmaları lazım.
  • Uzman oldukları konu / konularda yada fikir sunabilecekleri – yorum belirtebilecekleri konularda en az 60 mesajları olması lazım. (forum içerisindeki mesaj adedi)
Makele Hazırlayarak

  • Forum içerisinde paylaşıma sunduğu en az 10 adet makelesi olması lazım. (Makaleler başka sitelerden alıntı değil kendi hazırlamış olduğu özgün makaleler olmalı)
NOT :

  • Yukarıda yazılı şartlardan herhangi birini yerine getiren kullanıcılar taleplerini “Yeni Konu” açarak belirtmelidirler.
  • Altın Üyelikkullanımı 3 aydır. 3 ay sonunda üyeliği tekrar normal üyeliğe çevrilir.
  • Altın Üyeliksırasında göstermiş olduğu performasına göre bu süre bitmeden yetkisi yükseltilip “Bölüm Sorumlusu” olabilir yada altın üyeliği normal üyeliğe çevrilebilir. ( Görev renklerinin ne anlama geldiği öğrenmek istiyorsanız BURADAN inceleyebilirsiniz )
  • Üyenin yapmış olduğu paylaşımlarda ki dosya,görsel yada meteryallerde başka sitelerin bağlantı adresleri (URL) bulunmaması lazımdır.
 

HisarMedya

Üye
Kayıt
4 Şubat 2011
Mesaj
45
Tepki
0
diğer site gibi olmasın orası kar amaç güdüyor ben burda farklılık bilgilerimizi paylaşmak olsun amaç inşallah.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Merhaba,
Grafikerler.org, üyelerinden para talep etmez bu amaçla kurulmamıştır. Kar amacı gütmeyen tamamen eğitim amaçlı kamu yararına çalışan bir sitedir. Ancak site içerisinde aktif olan, siteye katkısı olan üyelerimize ücretsiz bazı özel haklar verilir. Bunlardan bir tanesi de Altın üyeliktir.
 

sdbz

Üye
Kayıt
3 Eylül 2010
Mesaj
46
Tepki
0
Keşke üyeler arasında böyle ayrım yapılmasaydı, kendimi 2. sınıf üye gibi görmeye başldım şimdi.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@sdbz

Sayın sdbz, Sizde taktir edersiniz ki, bazı üyeler yıllardır üye oldukları halde forumda tek mesajları yoktur. Sadece gelip aradıklarını bulup alıp giderler. Bazı üyelerr ise tek tük mesaj yazar çalışmalarını paylaşıp fikir alırlar. Ama bazı üyelerimiz vardır ki, forumda sürekli online, yardımsever, çeşitli paylaşımlar yapan, bu işte daha bilgili ve forum için sürekli çalışırlar. Forumda gördükleri yanlışlıkları, yanlış mesajları vs. bize bildirmekle yetkilidirler. Bunlar altın üyelerdir. Bunu hakettikleri için verilmiştir altın üyelik onlara. Forumda renk olarak ayrıldıkları için diğer üyelerimiz forumla ilgili bilgileri onlara danışırlar onlardan fikir alırlar. Böylece daha düzenli bir forum haline gelir forumumuz.

Fakat biz grafikerler.org yönetimi olarak hiçbirşekilde üyelerimizin hiçbirine ikinci sınıf üye gözüyle bakmayız. Bütün üyelerimiz birdir. Ve altın üyelerle normal üyeler forum içeresinde aynı yetkiye sahiptir.

Saygılarımla.
 
Yukarı Alt