Biz kimiz?
Zenatolya olarak işimizde fark yaratmayı seviyoruz. Yaratıcıyız ve aynı zamanda çok da mütevaziyiz. Geleneksel basılı yayıncılık ve tasarım çözümleri anlamında uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeyi hayalgücü ile harmanlayıp "en iyiyi" sunma çabası içerisindeyiz. Farklı sektörler...
Öncelikle grafikerler.org'a Teşekkürlerimi sunuyorum böyle bir ortam sağladıgı için.
Yazıma şöyle başlamak istiyorum öncelikle İŞ ARIYORUM
Esenyurtta ikamet ediyorum 1989 İstanbul dogumluyum.
yaklaşık 2 aydır 3 aydır iş arıyorum ve artık umutlarım tükenmek üzere..
MERHABA;
Öncelikle...
SELAMLAR;
herkeze merhabalar arkadaşlar wpye bir arayüz geliştirdim nasıl olmuş ama fikirlerinizi önerilerinizi almak istiyorum tabikide hatalarım yalnışlarım olmustur profesyonel deilim zaten ikinci tasarrım yapışım bu mesela ne gibi fikir verebilirsiniz mesela :) şurasını düzelt surası...
@danisman
___________________________________________-
Yazınız için çok tşk ederim saygı duyarım işe degil degişiklige ihtiyacınız var demişsiniz dogru olabilirsiniz bunada saygı duyarım mesafeler sizin için sorun olmayabilir bakış açısı tabi ama mesafeler benim için sorun en azından...
@alimarap
İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim abim ALLAH RAZI olsun ama ulaşım benim için bir sorun, en az 3-4 vasıta degiştirmek zorunda kalıyorum ben biraz daha bana yakın olan yeri tercih ederim İLGİNİZ ALAKANIZ İÇİN YİNE TEŞEKKÜR EDERİM...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.