Renk uyumunda sıkıntı var. Özellikle "Ö" harfinde ki noktalar -bence- renk olarak olmamış. Biraz değişiklikle iyi bir şeyler çıkar bence. Ellerine sağlık.Kolay gelsin.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. G harfini kesmeyi ben de düşündüm ancak bir çizgi ile kesersem haç gibi bir şekil alır ve itici olur diye değerlendirdim. Silmek anlamında derseniz de onuda denedim ama çok güzel durmadı. Ya da ben güzel bir şey çıkaramadım....
Photoshop da hazırladığım bir logo. Değerli Yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz düzenleme ihtiyacı var. Özellikle hizalama konusunda ancak tamamen bitirmeden yorum almak isteedim.
Yaptığım çalışmalara hiç yorum gelmemiş ama ben yine de paylaşmaya devam edeyim. Digital Tutors'un bir dersinin uygulamasıdır. 3d max 2010 kullandım....
Bir yumurta yaptığınızda -ki anladığım kadarıyla 3d max den anlamıyorsunuz- sanırım bir küre şeklinden faydalanmak isteyeceksiniz.Bir küre çizdiğinizde polygon yani yüzey sayısını parçalayacağınız sayı kadar tutarsanız ve polygonları seçip inset by polygon ve detach yaparsanız
istediğiniz...
Öncelikle herkese iyi çalışmalar...
Bu başlık altında birkaç sorum olacak.
1-Bildiğiniz gibi birkaç online matbaa hizmet vermekte ve ben bunlardan hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim.Bu sitede reklamları olan zamanında çok tartışılan siteler var ve haklarında çok da şikayetler...
Emeğinize sağlık.Ben de geçtiğimiz günler içinde böyle bir Mock-up indirerek kullandım.Ancak resmi internete yüklediğimde mock-up 'ı dizayn eden arkadaşın ismi altında çıkıyor.Yani hazırlayan arkadaş çok akıllıca ve başarılı bir iş çıkarmış.Bunu nasıl silebilirim?
Bu saydığınız programların hepsini -bir de 80-100 saatte- öğreteceğinizi söylüyorsunuz...
Açıkçası pek inandırıcı gelmedi bana ama saygı duyuyorum.Mutlaka vardır bir bildiğiniz.
Bu programlarla hangi düzeye gelebilir kursunuza katılan insanlar bunuda açıklarsanız daha iyi olur....
@Hakan Dağdeviren
Teşekkürler yorumlarınız için...Tekerleklere,kaportada olduğu gibi biraz kir ve çizik yaptım ama yorumunuzdan anladığım kadarı ile tam amacına ulaşamamış.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.