Arkadaşlar herkese merhaba,
illustrator CS2 programını daha önce PC yükledim daha sonra kaldırdım. Birkaç ay sonra tekrar yüklemeye çalıştığımda yüklenmiyor. Yüklerken ileri adımları takip ettiğimde pas geçiyor. Bu konuda yardımcı arkadaşlardan özel mesaj bekliyorum. Teşekkürler.
Yaşar Bey merhaba daha önce (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) buradan kontrol ettim ve sildim de ama yine olmadı. Daha önce Adobe update olarak taratmıştım ve microsofta bilgisayarı taratmıştım, hata ondan kaynaklanıyor olabilir...
Arkadaşlar herkese merhaba, kolay gelsin.
Daha önce pc bilgisayarıma kurduğum adobe ıllustratoru kaldırdım sonra tekrar kurmaya çalıştığımda problem yaşıyorum. Xp windows regedit içinde silmem gereken bi şeyler mi var. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar herkese merhaba,
pc freehand mx de altta sayfa boyutunu ve mm ölçüleri gösteren çubuk görünmüyor. Bunu nasıl çözebilirim kurduğum programda mı hata var yoksa bilmediğim başka bir şey mi var. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.