Ajans, matbaa baskı çözümlerinde deneyimliyim. Düzenli olan, çalışma şartları iyi bir firma ile çalışmak istiyorum. Sancaktepe'de ikamet etmekteyim. Ulaşım sorunu olmayan herhangi bir bölgede çalışmak istiyorum. Önemli olan düzenli, geçmişi sağlam bir firma olmanız.
Corel: iyi
Freehand...
Sarıgazi - Sancaktepe'de ikamet etmekteyim. Anadolu Yakası'nda ikamet etmekteyim. Ama tek vesait ile Avrupa Yakası'na da geçebilirim.
Daimi çalışabileceğim. Sorun yaşamayacağım. Çalışma saatleri ve vaatleri gerçek olan bir firma ile çalışmak istiyorum..
Kullandığım Programlar
Adobe...
Kardeşim İçin Staj Yeri Arıyorum. İlginize Şimdiden Teşekkürler
Merhabalar..
11. sınıf öğrencisiyim. 2010-2011 eğitim yılında staj yapmam gerekiyor.
Hafta içi 3 gün olacak. Ataşehir Dr. Nurettin Erk Perihan Erk Anadolu Lisesi Web Tasarım ve Programlama bölümünde öğrenciyim.
Şuan için aktif...
Belki biraz farklı gelebilir konunun başlığı. Ama dediğim gibi son kez grafiker olacağım. Bu işi çalışarak öğrendim.9 iş yeri değiştirdim. Ama artık pes ediyorum. Öğrenmem gerekenden fazlasını öğrendiğime inanıyorum. Ve son kez kalıcı olarak çalışabileceğim bir firma arıyorum.
Gerekli diğer...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.