ama photoshopta yazdığımız zamanda yazılar aynı şekilde tırtırlı oluyo bu sanırım photoshpla alakalı, corele alıncada ister istemez ordaki neyse o geliyor.
yazının boyle olmaması için ne yapabilirim
merhaba arkadaşlar, photoshopta efect verdiğiniz bir yazıyı corel e çağırınca yazının kenar kısımları tırtırlı yani yazı bozuk gozukuyor. bu konu için yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar benim sorum, corelde diyelim ki siyah zemin açtık ve üzerine kırmızı yazı yazdık ama yazının altını boşaltıp, yazıyı şişirmem lazım
bunu nasıl yapıyoruz. yardımcı oluranız sevinirim.
merhaba benim bir soru olacak. freehandli bir işi corelde açmak istiyorum fakat işin değerleri ve görüntüsü değişiyor, değişmeden atma imkanımız var mı? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
öncelikle kusura bakmayın farkında olmadan büyük harf kullandım. emine_x4 teşekkür ederim anlatımın için, istediğim buydu yani senin anlattığın çok saol, tşk ederim
Demek istediği Photoshop dosyasını psd kayıt yapınca ve corelden import edince gelen çalışmanın resimlerini, logolarını grup bozarak ayrıştırabiliyoruz. Ama photoshopta efect verdiğiniz bir yazıyı mesela çağırınca corel e efect kayboluyor bunun için objeyi yeni bir layer le birleştirip kaydetmek...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.