Arama sonuçları

1. G

Karikatür delisi

modern horoz bu olsa... :)
  2. G

Yetenek Sınavı ile Almayan Üniversiteler?

@mor pena bildğim kadarıyla; Özel üniversitelerde bu yetenek sınavı yokmuş, malum paranla okuyorsun para varsa yetenek 2. planda herhalde. yinede etraflıca araştır derim ben.
  3. G

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

@mert1744 @kamile_aygun @zeytinsel @İsmail ÇOBAN şifre bir sonraki paylaşımda:s8: takipte kalın...
  4. G

@mert1744 @kamile_aygun @zeytinsel @S_Gobel Doya doya kullanın arkadaşlar, teşekkür eden kardeşlerime bende teşekkür ederim.
  5. G

UHQ Türkiye Mega Seti

@merenge Doya doya kullanın.
  6. G

@İsmail ÇOBAN @kadir_150 @erdiburak @ufuk_25 @belerafet @Cengiz Duhan @kingpirate @trivento @trk44 teşekkürlerinizi aldım, kabul ettim.:grafikerler:
  7. G

UHQ Türkiye Mega Seti

@Cengiz Duhan teşekkürünü kabul ettim.:grafikerler:
  8. G

mock-up mega set 1,3 GB. / böylesi verilmedi

@Özgül Elbette, fakat benim serzenişim konuyu inceleyip, linklere tıklayıp, bir teşekkür etme zahmetinde bulunmayanlara.
  9. G

UHQ Türkiye Mega Seti

@gknmkn teşekkürünü kabul ettim.:grafikerler:
  10. G

@gizoli teşekkürünü kabul ettim.:grafikerler:
  11. G

@orcitrcx doya doya kullan,
  12. G

Telif hakları! nedeni ile içerik/linkler site yönetimi tarafından silinmiştir.
  13. G

UHQ Türkiye Mega Seti

@Lokman Gülbahçe ilginize teşekkürler, daha önce belirttiğim gibi, benim tarzım bu, hiç bir ticari güdümüm yada beklentimde yok ayrıca, amaç paylaşmak :s8:
  14. G

UHQ Türkiye Mega Seti

@coskunfuat @cmyk_44 @yhye27 @ozlemilhami @cmyk_44 @cetincebeci @cmyk_44 @PegasusHakan @cmyk_44 @kurabye ilginize teşekkürler, Doya doya kullanın, :) Yeni bir şok etkisi yaratacak paylaşımında hazırlığı içersindeyim, Takibe devam her an herşey olabilir, Fakat, ne kadar da az...
  15. G

@bulunayt @_NeXcO_ @Mehmet ÖZDEMİR @barisk Doya doya kullanın, :) Yeni bir şok etkisi yaratacak paylaşımında hazırlığı içersindeyim, Takibe devam her an herşey olabilir, Yalnız dikkatimi çekti, teşekkür eden 25 kişi civarında, indiren 208 kişi, bunu anlamış değilim? :allalla: bu kadar...
  16. G

UHQ Türkiye Mega Seti

Türkiye mega seti; tahminlerinizinde üzerinde bir içeriğe sahip olacaksınız, hepsi UHQ (çok yüksek çözünürlük) 52 adet görsel, gerçek 8000 pixel, görsellerin boyutu yaklaşık 7 MB. eşşiz bir kaynak, benden söylemesi:s8: Bu paylaşımın şifresi bir sonraki paylaşımda, tarz meselesi daha önce...
  17. G

@erkansemizer @ermis783 @Ali DANIŞAN @yhye27 @omerardicli Evvet söz verdiğim gibi şu an 2. yüklemeyi başlattım, birazdan yeni paylaşım ve ardından bu eşşiz mock-up mega setin şifresi, beni izlemeye devam edin:s8:
  18. G

@kurabye @mert1744 @yhye27 @yhye27 @DeEp-Blue @omerardicli @omerardicli @BlackHan @coskunfuat @omerardicli Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler, konuda belirttiğim gibi burada olmaktan vede paylaşım yapmaktan mutluyum, Aklınızdaki tüm soru işaretlerini cevaplayabilmek adına...
  19. G

@Cengiz Duhan Teşekkürler, Dosyalarda bir sorun yok, evet dediğiniz gibi dosya şifreli, ben bir farklılık olsun istedim konuyu Admin'ede açıkladım, bu paylaşımım sınırlı sayıda indirilebiliyor *rar şifresini bir sonraki paylaşımımda vereceğim, herhangi bir sorun yada sıkıntı yok Adminden rica...
  20. G

1300 MB. Mega set kurumsal kimlik Mock-up Telif hakları! nedeni ile linkler site yönetimi tarafından silinmiştir. bakalım bu forumda paylaşıma ne kadar önem veriliyor? hep birlikte göreceğiz :o Bu Konunun *rar şifresi için tıklayınız
Yukarı Alt