Ben Bahadır.Siteyi uzun zamandır takip ediyordum(mu acaba :muhaha:) Üye olmak bugüne kısmet oldu. Aslında grafik tasarımın çok küçük bir kolu olan fotomanipulasyonla ilgileniyorum(tamamen hobi amaçlı) Çalışmalarıma aşşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.Yorum yapmayıda unutmayın :)...
Yine "nefret dolu" bir çalışma ile karşınızdayım.:turkiye:Patlama kısmına biraz daha uğraşsaydım belki daha iyi hale gelebilirdi ama çok sıkıldım :help:
Yorumlarınızı bekliyorum
Bir çok stock kullandım.Açıkcası onları yüklemeye üşendim(boyutları baya fazla).Fakat buradankullandığım stocklara bakabilirsiniz bu benim Deviantart hesabım.Umarım link vermek forum kurallarına aykırı değildir.Eğer aykırıysa yorumlarda belirtiniz.
Çalışmamla ilgili olumlu-olumsuz yorumlarınızı...
Bu yaptığım ilk manipulasyondu,burn toolu baya abartmışım :muhaha:Yazı üzerindede çalışılabilir...Aşşağıdada hemen hemen aynı teknikleri Obama üzerinde uyguladım.Fakat bu sefer burn tool değil texture kullandım
Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.