Arama sonuçları

1. TRX

Sayfa çözünürlüğü ve sayfaya tam oturan bir site yapımı sorunu!

Sadece bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. => CSS Dersleri / Fatih HayrioÄŸlu'nun not defteri @ÇeçenMilis
  2. TRX

Kapı Giydirme Çalışması (Ajans İçin)

Sedat bey, resim gözükmüyor.
  3. TRX

Aquadis Balık Restaurant Broşür-Menü Çalışmam

Diğer iki yorum dışında, yazı stilini sans-serif ailesinden seçebilir veya daha okunaklı bir yazı kullanabilirsiniz. Ufak bir de öneri sunayım; balıkları ve yemek tabaklarını kaldırın. Sayfanın alt kısmına mavimsi vektörel dalgalar ekleyin. Oldukça sade ve hoş duracaktır.
  4. TRX

Film Afişi Çalışmalarımız

deviantART galerim var. Karalamalarımı yayımladığım. turkerinanmaz on deviantART Görsel sanat olarak her dala burnumu sokarım. ;) @husnuatik
  5. TRX

Sayfa çözünürlüğü ve sayfaya tam oturan bir site yapımı sorunu!

Size yapabileceğim en büyük iyilik ve yardım, sizi Fatih Hayrioğlu ile tanıştırmak olacaktır. ;)
  6. TRX

İlk Çalışmam Üstadlardan Yorum Lütfen...

Splahs'lara uyguladığın stroke, ya da splashları keserken arkaplanda biraz beyaz kırpıntı kalmış. Siyah üzerinde çok rahat fark ediliyor. Renklerde maviyi tek ton olarak veya 2 ton olarak kullanman tasarımın hem baskı hemde görsel açıdan güzelleştirir. Bir objeyi önplanda göstermek istersen...
  7. TRX

Apple emac OS x G4... çok temizzz

Merhaba Meltem hanım, satış yapabilmeniz için tavsiyem Turkmac'e bir danışmalısınız. ;)
  8. TRX

deviantART

deviantART 2000 yılından bu yana 100 milyonun üzerinde tasarım ve 190 ülkeden 12 milyonun üzerinde üye ile dünyanın en büyük dijital sanat galerisi. Bu galeriyi ister bir sanatçı olarak ister bi sanat sever olarak kullabiliyorsunuz. Sanatın bir çok alanın bulunduğu sitede; iİkon, grafik, 3d...
  9. TRX

Sadece 5 dakikanızı bana ayırır mısınız lütfen ?

Aynadan önce tasarımınızı Asetat üzerine çizin, veya PS ile yaptığınızı asetat'a aktarın, daha sonra o asetatı aynanın üzerine koyup olabilmişliği veya olabilirliği ayarlayabilirsiniz. İlk okulda aynanın arkasındaki yansıma sağlayan boya veya farklı birşey işte her ne ise, onu kazıyarak...
  10. TRX

Amatör Çalışmalarım .

PSD+ ve Vector+ derslerini incelemenizi öneririm. Çizimi vektörleştirebilmek adına ne ararsanız var. ;) Feysbuk albümünüzün görünürlüğünü "herkes" olarak ayarlar iseniz, sorunsuz olarak görüntüleyebilirim.
  11. TRX

Small Business Card.

Neo Sans Pro. Askerde kullandığım bilgisayarda şans eseri tanıştığım bir font. @metover
  12. TRX

Amatör Çalışmalarım .

karikatür ve Grafiği karıştırmak profosyonel olmak ile eşdeğer. Grafiker bir karikatürist olarak söylüyorum, fare ile çizmek işkence oluyor. Bu yüzden en kısa sürede tablet almayı planlıyorum. Öte yandan kalem ile oldukça harika hatlar varken renklendirdiğinizde durum daha bir kötü olmuş. Eskiz...
  13. TRX

Film Afişi Çalışmalarımız

İlk çalışmada gölge hataların olmuş onun dışında yazı seçimi yanlış olmuş kanısındayım. Sans-serif ailesi daha hoş olabilir diye düşünmekteyim. İkinci çalışmada ise tipografi ve telefonla konuşan adamın dışında bir yanlışlık göremiyorum. 3'te ise diyeceğim tek şey. Şu kareli font'u...
  14. TRX

[Sanal Reklam] Patlıcan Aromalı Jöle.

Patlıcan Aromalı Jöle. daha önce deyeneniz yada göreniniz oldu mu? Evet biliyorum yokta ondan. (= Ayrıntıları için deviantART hesabımı ziyaret edebilirsiniz.
  15. TRX

Small Business Card.

Yaşayıp göreceğim ve ardından burada veya bir başka yerde anlatacağım. Mutlaka denk düşersiniz.
  16. TRX

Small Business Card.

Şuan basılmakta olan kartvizit tasarımım.
  17. TRX

Dünyanın en .... insanından merhaba!

Hoşgördüm! Buna söz veremeyebilirim ama elimden geldiğince birşeyler karalarım. @Burak Tunahan
  18. TRX

Hoşgördüm! @Murat Güler
  19. TRX

Mac mi? Pc mi?

Her iki sistemide kullanan biri olarak, alışılagelmişlik çok önemli. PC'mde Photoshop CS3 var, Mac'imde Cs5 Mac o kadar harika olmasına rağmen Photoshop'u PC'de ki gibi kullanmayı tercih edebilirsiniz. Öte yandan mac'teki kısa yollar ve basit kullanım, findoz'dakini acayip derecede sollar...
  20. TRX

Hoşgördüm! @Yaşar Karadeniz Son zamanlarda gördüğüm web x.0 zırvalığından kurtulmuş yıllarca "Ben bir tasarım logosuyum ve buradayım!" diye haykıracak bir "G" büyülenmemek elde değil. (= Teşekkür ederim ve hoşgördüm!
Yukarı Alt