Arama sonuçları

1. özlem öz

(istek) sörf yapan kişi

tşk ediyorum yaşar bey..
  2. özlem öz

(istek) sörf yapan kişi

şimdiden tşk edyrm..iyi çlşmlt herkeze:rolleyes:
  3. özlem öz

Asadal design 7 full psd 18 mb

site hata veriyor ya..önceki indirim 15 dk yı çoktan geçti halbuki..sorun genelmi yoksa benim bğlantıdamı anlamadım :S
  4. özlem öz

Su Efektli - Yağmur Efektli

baska siteye yönlendiriyor keşke direk görünenler indirilebilseydi..belkide ben yapamadım bilemirm..emek için tşklr yinede
  5. özlem öz

İletişim Konulu PSD Tasarımlar

:eek:süper ..paylaşım için cok teşekkürler
  6. özlem öz

Background speed

çok teşekkür ediyorum yaşar bey..
  7. özlem öz

Teknoloji Resimleri

bir kaç kere denedim ama şimdi pldu indirebiliyorum imajları..çok teşekkürler paylaşım için..
  8. özlem öz

Teknoloji Resimleri

bende indiremiyorum sorun nedir acaba..cok istiyorm onları :eek:
  9. özlem öz

dünya arkaplanlar (Globes Background) 17 JPEG

çok teşekkürler paylaşım için.
  10. özlem öz

Background speed

SLM.. Acaba rapide üyelik mi gerekiyor indirebilmem için yav. backroundları çk sevdim ama kullanamıyrm .. yardım edersenz sevinirim..
  11. özlem öz

Çalışma Böyle Olur !

silah güzel olms..fakat mesajı öylesine eklediniz gibi duruyor .....sanki" abi vayy beee ne güzel çizdim silahı ..eee simdi bunu nerde kullanabilirm ?? hıh tamam buldum bireysell silahlanmaya hayır (ama güzel oldu yav) " demişşiniz gibi :D:D
  12. özlem öz

Photoshop actions

ömer bey son yolladığınız actionsları indiremedim hata veriyor ..tüm paylaşımlarnz içn tsk ederm ayrıca..
  13. özlem öz

Mac mi? Pc mi?

hem mac hemde pc kullandım ama pc kendini ne kadar geliştirirse geliştirsin mac her zaman bir adım önde duruyor.kesinlikle mac diyormmm:)
  14. özlem öz

takvim icin mizanpaj calismasi

bence sloganda bir sorun yok gayet açık aslında..fakat imaj çalışmayla tam bütünleşememiş gibi ..imajların birisinin kalkması daha hoş olabilirdi ..çercevedeki ve içindeki imajın gölgelendirilmesi biraz azaltılabilir ve kuvveti düşürülebilir..hatta çerçeve belli belirsiz bile olabilirdi..gerçi...
  15. özlem öz

takvim icin mizanpaj calismasi

moda yapmak; zaten popileritesi olms malzemelerden etkilenmek, taklit niteliği taşıyan imgeler yapmaktır... moda yaratmak ise yeni bir oluşum, alışılmışın dışında bir seyi gündeme getirip beğenileri üzerinde toplayabilme şeklidir..
  16. özlem öz

Grafik tasarımı nedir? Lise Ödevi :(

lisede hangi bölümde olman önemli değil her hangi bir alandan, sınava gireceğin üniversilerin belirlediği baraj puanını geçersen (ki genelde standart sınav barajıyla alırlar) güzel sanatlar sınavlarına girebilirsin
  17. özlem öz

merhaba

selamlarr..
Yukarı Alt