geçenlerde iş yerinde llustrator cs6 sorun yaşamıştım,
opaklık ilgili onu hallettik yetkiler bir arkadaş gönderdi
iş yerindeki Adobe llustrator cs6 opaklık sorunu hal oldu,
ama şimdi evdeki de aynı sorunu yapıyor arkadaşlar,
Adobe llustrator cs6 hata veriyor zannedersem başka böyle sorun...
@GürhanErkal
teklifin hala gecerlimi dostum :) evdeki pc adobe llustrator cs6 aynı sorunla karşılaştım sildim yeniden yükledim olmadı çözemedim sorunu bende sorunu video çekerek anlatim dedim yardımlarınızı bekliyom
<strong>https://vimeo.com/80112604
arkadaşlar ilginiz için teşekürler adobe firmasından yetkiler geldi sorun çözüldü
böyle sorunla karşılaşan olursa arkadaşlar yeniden yükleme yapın yeniden yükleme yapınca düzeldi adobe firmasından incelediler içinde bir dosya silinmiş bu sebepden dolayı opak dosyası çalışmıyormuş bilginise
meraba arkadaşlar adobe llustrator bir resim üstünde
örnek renk deyeri %100 ben bunu opaklık deyerini düşürüp %75 yapcam
ve yaptmda %75 ama işi kaydedince png ve jpg olarak iş gine
eski deyeri olan %100 oranına geri dönüyor
yardımlarınızı bekliyom arkadaşlar
arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim gerçekten çok faydalı oldu bu bilgiler
:s8: Hakan bey çalışmanız gerçekten çok güzel olmuş :clap2: pazar günün talihlisi ben çıktım mutlu oldum ::D
3D S MAX kursumu alsam :confused: gerçekten hayran oluyor 3D S max çizimlerine
emre dostum photoshopta dedin gimi yapılır 1 tane 2 tane olmadı için 200 parça oldugu için bunları fotoshopta yaparsam direk intar etmiş olurum daha gencim :)
3 D max olurmu bende bunu bilmiyom bilen arkadaşlar varsa bir yardımcı olsun
meraba arkadaşlar ben adobe photoshop kullanıcısıyım aşagıdaki gösterdigim resim yapacagım iş deyildir sadece örnek hazırladıgım bir görseldir benim sıkıntım illustrator cs6 bunu yapmam gerekiyor photoshop yapılçak bir şeyde deyil. Hani yapılır ama intar etmek gimi bişey bu :)
yardımcı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.