Bu ayrıntılara daha dikkat edeceğim. Özellikle de Empati deki hata gerçekten büyük bir hata.
-
Sadelikten yanayımdır aslında fakat sunum renkli olduğu için mi böyle bi izlenim bıraktı sizde acaba? "Seyit Ali Başer"
Daha iyilerini kesinlikle yapabilirsin inanıyorum burda resim oturtmadan ziyade fontlar ababrtılı daha sade şekilde çalışsan daha güzel sonuçlar elde edebilirsin diye düşünüyorum ben.
Çalışma renkleri ve sunum olarak çok güzel ellerinize ve renkleriniza sağlık.
Fakat "BİLTEK" logosunun altında sunulan e-mail ve internet sitesi adreslerinin puntoları çok mu küçük olmuş sanki ? Resme büyük ebatındada baktım bana biraz küçük geldi sanki.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/267/yemen.jpg/]
Erkan Hocamın dediğini uyguladım yani uygulamaya çalıştım dersem daha iyi olur.
Fikir açısından sana görsel olarak sunmak istedim.
Tabiki farklı fontlarda ve farklı renklerde bir tasarımda olabilir.
Çok etkileyici yorumlar gelmiş "fena değil" düşüncesinden yola çıkarak :) KEndimi geliştirmeye başladım.
Bir sunuma yapılacak olan eleştiri fikir uyumluluğu,renk aktiviteleri,kompozisyon düzeni şeklinde olsa daha iyi olmaz mı ?
GÜNEL AYVACI kesinlikle doğru bir kanı.
Türkçeyi doğru kullanmamız meslek açısındanda çok önemli ne kadar dikkatli olduğunuz konusunda şüphesizim :)
Bunlara daha çok dikkat edeceğim.
Hoşbulduk tekrardan.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.