Arama sonuçları

1. N

Logo ve maskot tasarımlarım

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yeni çalışmalarımdan birini http://neoberg.deviantart.com/#/d4hsr7y burada görebilirsiniz :)
  2. N

Logo/Logotype çalışmalarımdan

Merhabalar, Pelikan ve Truva dışında en son eklediklerinizin büyük bölümü gayet başarılı bence. Tabi ki bir logoya eleştiri yapmak 1-2 satırda yapılacak iş değil ama kısaca fikirlerimi özetlemek istiyorum. Umarım yapıcı algılarsınız eleştirilerimi :) Pelikan çalışmasında "optik" yazısı...
  3. N

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yeni işlerimi de yakında ekleyeceğim. Maskotların çalınmasıyla ilgili; kullanımda olan maskotlar ve logolar zaten telifle korunmakta :) Maskotlarımı beğenmeyen arkadaşa da keşke banlanmadan sorsaymışım sebeplerini ve tavsiyelerini. Ama ben kendi...
  4. N

Teşekkürler arkadaşlar, devamından da bir iki tane ekleyeceğim yakında :)
  5. N

Hangi Logo Güzel ? | Sedat Gül

Degrade çıkartılırsa, ilki. Diğerleri karışık duruyor.
  6. N

Yeni Logom Nasıl?

Ben gayet beğendim; sadelik konusunda zararlı derecede takıntım olduğundan sanırım :), atmaya çalışıyorum gerçi onu ama... Fakat bu logonun çok benzerleri bir çok kere yapıldı, hatta şu anda dünyanın bir yerinde birilerinin bunun çok benzerini yaptığı şeklinde bir tez atabilirim ortaya :) Şaka...
  7. N

profil logusu

İlginç :)
  8. N

Pak Metal

Merhabalar, https://www.grafikerler.org/logo-tasarimlari/30706-logo-ve-maskot-tasarimlarim.html adresinde toplu olarak çalışmalarımı yayınlamıştım. Tavsiye üzerine zaman zaman tek olarak sergileyip, yorumlarınızı rica edeceğim. Her türlü yoruma açık olduğumu söyleyebilirim. Hatta kötü...
  9. N

Teşekkür ederim arkadaşlar :) Hepsini tek tek sunacağım ara ara :)
  10. N

Reklam ajansı için logo

Fikir çok güzel fakat uygulamaya biraz daha uğraşmak gerek diye düşünüyorum. Font ve renk olmamış gibi sanki. Yerleşim de daha iyi olabilir.
  11. N

Anlamlı Logo Çalışmaları_vb

Evt çok güzeller fakar bunda müşterilerin isim seçimleri ve modern tasarımları bilmeleri de çok etkili diye düşünüyorum. Örneğin "Özkardeşler" isimli bir müşteriye ne kadar yaratıcı bir çalışma yapabilirsiniz ki? Ve de müşteri bunu ne kadar kabul eder. Türkiye'de müşterilerde "Logo şöyle...
  12. N

44 gösterim ve tek yorum yok :(
  13. N

Merhabalar, adım Burak Can. Bu yıl Güzel Sanatlar Fakültesi/Grafik okumaya başlayacağım; bu yıla kadar tamamıyla kendi istek ve merakımla geliştirmeye çalıştım kendimi. Yorumlarınız benim için önemlidir. Hatta kötü yorumlar kendimi geliştirmem açısından iyi yorumlara göre daha da önemlidir...
Yukarı Alt