Gerçektende nasıl bir sanattır bu? İlk bakınca insanı büyüleyen ,sonradan dikkat çektiren ve hayran bıraktıran bir sanat..(foto,çalışma vs )
TeşekkürLer Alper Bey..
"
*LALE: Aşkı ifade eder.
* LALE (Kırmızı): Aşkımı itiraf etmek istiyorum!
* LALE (Alacalı): Gözlerin çok güzel.
* LALE (Sarı): Umutsuz aşkı ifade eder. "
sözLerini ifade ediyormuş.Ayrıca,
Beyaz Lale: Saflık temizLik
Kırmızı LaLe: Seni seviyorum.
Pembe Lale: anLayış.
Sarı Lale: Gerginlik...
Bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu?
Canım yandığında birkaç hafta bağırdım..!
Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım.
Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım...
Sagopa and koLera- Ne biLirsin
dediklerinize aynen katılıyorum. Bikeresinde google'nin Hizmet şartLarını okuduysanız, şöyLe bir madde geçiyor.
"8.5. Hizmetleri kullanırken yarattığınız, ilettiğiniz veya teşhir ettiğiniz her türlü İçerikten ve bu fiillerinizin sonuçlarından (Google’ın maruz kaldığı kayıp ve zarar da dahil...
WebKit tabanlı olan BumpCar,
gelişmiş ve tamamen kişiselleştirilebilir güvenlik özellikleriyle, çocuklarının güvenliğini düşünen ebeveynler için tasarlanmış bir yazılım.
İçerik filtreleme, yaş aralıklarına özel güvenlik şablonları, beyaz liste, kara liste, güvenli arama, kişisel bilgi...
Bilkent Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma Merkezi'nde (NANOTAM), görüntü veren ve kayıt yapan DVD'lerin kapasitelerini günümüzdekinden binlerce kat arttıracak yeni bir teknoloji geliştirildi.
Bilkent Üniversitesi NANOTAM Başkanı Prof. Dr. Ekmel Özbay'ın başkanlığında doktora öğrencileri...
Türkiye’de erişimi yasaklanan paylaşım sitesi YouTube’un ardından, Atatürk’ün kişilik haklarına ve manevi şahsiyetine ağır hakaretler içerdiği öne sürülen bir site nedeniyle arama motoru Google da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya...
Atatürk’e ağır hakaret
Atatürkçü Düşünce Derneği...
Bir ek biLgide benden olsun..
izLediğimiz videolar, facebook videoları nasıl bilgisayara iniyor diye çok soran arkadaş var.
bende internette dolaşırken rastLamıştım.
Umarım sizlere yardımcı Olur..
Bu arada teşekkürler Abdullah Bey, yararLı bir biLgi..
""Bir arkadaşım Facebook’taki...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.