Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Design Vector Set

Hemen yakalım ozaman Figen Hanım, pardon indirelim:) Paylaşım için teşekkürler..
  2. Buse Türüdü

Jim Warren Sanat fotoğrafları

Gerçektende nasıl bir sanattır bu? İlk bakınca insanı büyüleyen ,sonradan dikkat çektiren ve hayran bıraktıran bir sanat..(foto,çalışma vs ) TeşekkürLer Alper Bey..
  3. Buse Türüdü

14 klasör 700 clipartlık dev arşiv

Linkte bi problem yok gibi gözüküyor..
  4. Buse Türüdü

Güzel İzmirden Türkiye'nin En Seçkin Grafiker Forumuna Selamlar

Öncelikle hoşgeldiniz Hatice Hanım, doğru yerde olduğunuza emin olabilirsiniz:) İyi forumlar diliyorum.
  5. Buse Türüdü

theMASK...

diğer çalışmalarınıza göre daha canlı,renkli bir çalışma olmuş.. ellerinize sağlık
  6. Buse Türüdü

ücretsiz microsoft access görüntülü eğitim CD'si indir

Teşekkürler Abdullah Bey, access Konusunda üyelerimize yardımcı olacak bi paylaşım..
  7. Buse Türüdü

Sıfırdan Max Çizimim Ve Tanıtım Philips Tasarruf Ampül Çizim.

yine güzel bir çalışma çıkmış ortaya Hakan Bey. gerçekten tebrikler, ellerinize sağlık..
  8. Buse Türüdü

Antivirüs Program Arıyorum! Yardım Lütfen

Lütfen konu başlıkları haricinde farklı mesajlar yazmayalım. Forum kurallarına uymaya özen gösterelim..
  9. Buse Türüdü

Eski Model Anahtarlar Vektörel

Geçmişe yolculuk yapıyoruz öyle mi:) TeşekkürLer Erkin Bey..
  10. Buse Türüdü

meyve fotoları 200 files|RGB/JPEG | 2950 x 2094 pixels | 350dpi

Çok güzel gözüküyorLar vallahi:) Teşekkürler Bahtınur Hanım.
  11. Buse Türüdü

lale resimleri yüksek çözünürlük

" *LALE: Aşkı ifade eder. * LALE (Kırmızı): Aşkımı itiraf etmek istiyorum! * LALE (Alacalı): Gözlerin çok güzel. * LALE (Sarı): Umutsuz aşkı ifade eder. " sözLerini ifade ediyormuş.Ayrıca, Beyaz Lale: Saflık temizLik Kırmızı LaLe: Seni seviyorum. Pembe Lale: anLayış. Sarı Lale: Gerginlik...
  12. Buse Türüdü

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu? Canım yandığında birkaç hafta bağırdım..! Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım. Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım... Sagopa and koLera- Ne biLirsin
  13. Buse Türüdü

Youtube'den sonra sıRa googLe'da..

dediklerinize aynen katılıyorum. Bikeresinde google'nin Hizmet şartLarını okuduysanız, şöyLe bir madde geçiyor. "8.5. Hizmetleri kullanırken yarattığınız, ilettiğiniz veya teşhir ettiğiniz her türlü İçerikten ve bu fiillerinizin sonuçlarından (Google’ın maruz kaldığı kayıp ve zarar da dahil...
  14. Buse Türüdü

ÇocukLara özeL tarayıcı.. BumpCar..

WebKit tabanlı olan BumpCar, gelişmiş ve tamamen kişiselleştirilebilir güvenlik özellikleriyle, çocuklarının güvenliğini düşünen ebeveynler için tasarlanmış bir yazılım. İçerik filtreleme, yaş aralıklarına özel güvenlik şablonları, beyaz liste, kara liste, güvenli arama, kişisel bilgi...
  15. Buse Türüdü

SihirLi dvd'Ler..

Bilkent Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma Merkezi'nde (NANOTAM), görüntü veren ve kayıt yapan DVD'lerin kapasitelerini günümüzdekinden binlerce kat arttıracak yeni bir teknoloji geliştirildi. Bilkent Üniversitesi NANOTAM Başkanı Prof. Dr. Ekmel Özbay'ın başkanlığında doktora öğrencileri...
  16. Buse Türüdü

Youtube'den sonra sıRa googLe'da..

Türkiye’de erişimi yasaklanan paylaşım sitesi YouTube’un ardından, Atatürk’ün kişilik haklarına ve manevi şahsiyetine ağır hakaretler içerdiği öne sürülen bir site nedeniyle arama motoru Google da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya... Atatürk’e ağır hakaret Atatürkçü Düşünce Derneği...
  17. Buse Türüdü

Bilgisayarınızın Performansını Arttırın!

En yakın zamanda XP hızlandırma yöntemleriyLe iLgili bilgileri bekliyoruz Abdullah Bey..
  18. Buse Türüdü

İnternetten İzlediğiniz Videolar Dinlediğiniz MP3ler Zaten Bilgisayarınızda Nasıl mı?

Bir ek biLgide benden olsun.. izLediğimiz videolar, facebook videoları nasıl bilgisayara iniyor diye çok soran arkadaş var. bende internette dolaşırken rastLamıştım. Umarım sizlere yardımcı Olur.. Bu arada teşekkürler Abdullah Bey, yararLı bir biLgi.. ""Bir arkadaşım Facebook’taki...
  19. Buse Türüdü

Havayolu Firması Reklam-İlan.

Bence güzel olmuş Hakan Bey. özellikle Hava yolu ile ilgili bir çalışma olduğu için mavi renk tercihim.. Ellerinize sağlık..
  20. Buse Türüdü

Tavsiye Kitaplar..

Elif Hanım, "Babil'de öLüm İstanbul'da aşk" kitabı nasıl bir kitap? Tabiki iskender pala'nın her kitabı güzel ama yinede fikrinizi almak isterim..
Yukarı Alt