Arama sonuçları

1. danisman

Deneyin ve başarın...

Denemekten bir şey kaybetmezsiniz, bir kez deneyin ve neler yapabileceğinize şahitlik edin… Neyi denemek istiyorsunuz? Yeni bir iş mi, yeni bir aşk mı, yeni bir yaşam mı? Neyi denemek istiyorsan onu mutlaka denemelisin. Hayat dediğimiz yolculukta kendi kendimize sürekli zincirler vurur...
  2. danisman

günün sözü...

Hayatı çok ciddiye alma, hayat senin kadar, ciddiye almıyor seni... Ozan Muhammet Candan Grafikerler.org
  3. danisman

günün sözü..

Sahip olduklarınıza şükrederken, sahip olamadıklarınız için çalışmayı ihmal etmeyin... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  4. danisman

günün sözü...

İyi insan olmaya çalışma, iyi insan ol... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  5. danisman

Günün sözü..

Geçmiş aynasıdır geleceğin, hayatın gerçekliğini, hayallerle kapatmaya çalışmayın... Ozan Muahmmet Candan grafikerler.org
  6. danisman

Günün sözü...

Her kötünün iyi bir yanı, mutlaka vardır... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  7. danisman

bu günün sözü....

Her şeyi kaçırın ama zamanı asla kaçırmayın... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  8. danisman

Türk malı !

İnanın televizyon seyretmek istemiyorum, izlemek istersem seyredecek doğru düzgün hiçbir şey bulamıyorum zaten. Yayınları izlemek veya izleyebilmek için ya zeka seviyemizin çok düşük veya ne olup bittiğini aldırmayan bir insan olmamız gerekiyor! Başlıktan da anlayacağınız üzere, yeni bir...
  9. danisman

Günün sözü...

Ben ne yapabilirim demeyin, insanlara faydalı olabilmek için çok şey yapmaya gerek yok, sadece yapmayı isteyin... Ozan Muhammet Candan
  10. danisman

Günün Sözü...

Hakkını savunamayan, haksızlıklar karşısında yok olup gitmeye mahkûmdur! Ozan Muhammet Candan
  11. danisman

Günün sözü...

" ustalık düz yolda değil, manevra gereken yerlerde ortaya çıkar, otobanda herkes usta şofördür, önemli olan ralli'de ustalığını göstermektir" Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  12. danisman

Seni seviyorum...

Pek uyuyamazdı bu saatlerde, pencereyi araladı, gecenin serinliği yüzünü yaladı, sanki minik bir buse kondurdu yanağına, salona döndüğünde onunla göz göze geldi… Anneannesinden kalma bu eski plak çalara, uzun süredir dokunmamıştı. Sanki dokunsa incinecek, bir yerleri kırılacakmış gibi...
  13. danisman

An-la-şa-mı-yo-ruz...

Yollarda anlaşamıyoruz, cafe’lerde anlaşamıyoruz, televizyon programlarında anlaşamıyoruz, mahkemede anlaşamıyoruz, evleniyoruz anlaşamıyoruz, boşanıyoruz anlaşamıyoruz velhasıl an-la-şa-mı-yo-ruz… Anlaşılmaz ve anlaşamayan bir toplum olmaktan ne zaman kurtulacağız, bu bende büyük bir merak...
  14. danisman

Ben, sen, o...

Karanlık, Aydınlık, Ve.. Hüzün… Üç yürek taşır hayat… Karanlık, huzursuz, Aydınlık, mutlu, Hüzün, çaresiz… Sen karanlık, O, aydınlık, Ben hüzün… Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  15. danisman

Gülümseyin...

Geceleri karanlıktır sokaklar, görmesini bilirseniz, hüzün yağmaktadır yığınla, bazı evlerin de ışıkları yanar, aydınlıktır ama oralara da karanlık bir hüzün yağar. Yalnızlık ve hüzün kardeştir demişti bir büyüğüm, bundan yıllar önce, o zamanlar çok anlayamamış ve kavrayamamış olsam da...
  16. danisman

İpini koparan siyasetçi olmuş

Farkında olmak ve görmek kadar kötü bir şey yok! Yani kral çıplak diye çıkıp ortalığa yaygara koparacağına, otur evinde giy bir deli gömleği, adın belli olsun! Sağa dönsen olmuyor, sola dönsen olmuyor. İnancımı yitirmiş bir durumdayım dersem, bilmem abartmış olur muyum? Yani dümdüz, dosdoğru...
  17. danisman

Adını sen koy...

Bu sabah, bulanık düşlerden sıyrılmış olmanın rahatlığını hissetti, her gün uyandığı yataktan çıkarken. Hiç böylesi duygular yaşamamıştı daha önce. Uzaklaştı, gidebileceği son noktaya, farklı bir dünyaya adım atıyordu. Nefes almanın ne kadar güç olduğunu, kalp krizi geçirenlere sormak gerek...
  18. danisman

Suratsız komşu...

Hayatın üzerine geldiği, çekilmez diye düşündüğü günlerdi, kalabalıklar içinde yalnızlığı sonuna kadar yaşıyor, buna bir çözüm bulmaya çalıştıkça, mutsuzluk buluyordu. İşsizlik tüm bu sorunların tuzu biberi oluyor, yaşama karşı tutunmaya çabaladıkça, sanki yaşam onu, uçurumdan yuvarlanması için...
  19. danisman

Tabela nedir, nasıl yapılır?

Ticaretin, küçük yerleşim birimlerinde gelişip, isim yapmaya ve markalaşmaya başladığı zamanlarda, sanayi devrimleri ve dünya çapında ticari yaşamların ortaya çıkması ilk tabelaların oluşumunu sağlamıştır. Firmaların, kendilerini, hem ticari piyasada, hem tüketicileri arasında, tanınmasını...
  20. danisman

Yüzleşme...

Portakal kokulu sokakta, hızlı adımlarla ilerledi, köşe başına geldiğinde durdu, arkasına baktı, birkaç çöpçü, sabahın köründe memleket kurtarıyordu, gülümsedi. Ülkenin içinde bulunduğu durum, zaten hiçbir zaman düzelmemişti ama bu sefer gerçekten içler acısıydı. Köşeyi döndüğünde, ana...
Yukarı Alt