18 yaşındayım istanbul bayrampaşada oturuyorum grafiker kursuna gittim photoshop indesing illustration programlarını gördüm daha önce hiç çalışmadım bu meslekte bu sebeble tecrübem yok diye kimse almıyor beni kendimi geliştirmek istiyorum şuan mecburiyetten dolayı tekstilde çalışıyorum grafiker...
18 yaşımdayın indesing illustratör photoshop biliyorum tecrübesizim açık lise son sınıftayım 1 yıldan beri iş arıyorum istanbul avrupa yakasında tecrübesiz eleman arayanlar lütfen mesaj atsın bayrama kadar bulamazsam ailem beni tekstil işine sokacak istemediğim işi yapmak zorunda kalacağım
@Emre DEMİRCİ
Allah razı olsun sizlerden bana verdiğin bu desteklerden az önce yukarıda dediğim gibi beni çok seven bir tanıdık var onun arkadaşı ile konuştu benim için yarın gelsin mutlaka ona buluruz demiş ins olacak suan çok mutluyum
@Aslı SAYILIR
Bugün bir tanıdık geldi onun varmış tanıdığı babamlari kandırdı yarın bakacağım ins olur bir kişide mesaj atmış çalışmalarından bir kaç tane at ona göre seni işe alayım diye istediğim iş olacak gibi
@Emre DEMİRCİ
Malesef soktular beni tekstil işine boş zamanımda olmaz artık gidip bakamam malesef bir ömür sürünecem kötü tarafı ise istediğim meslek olmayacak
@evilboyemre
evilboyemre bayrampaşada oturduğum için yakın 1 yıldan beri gidiyorum sonuç hep aynı o kadar çok isteğim vardıki kursu birinci olarak bitirmiştim çokta hevesliyim işte o heves yavaş yavaş kaçıyor
@gezegen
gezegen dediğin gibi tam bir yıldır yapıyorum matbaacılar sitesine filan baya bir gittim ama hepsinden aynı cevabı alıyorum daha önce bir yerde çalışmalısın ailemde maddi durumdan dolayı daha fazla idare edemiyorlar onlarada hak veriyorum dün birini aradam tamam sabah ara dediler...
açık lise son sınıfı okuyorum 18 yaşındayım 3 ay boyunca photoshop indesing illustrator dersleri gördüm daha önce grafiker olarak hiç çalışmadım maaş önemli değil deneyim ve kendimi geliştirmek istiyorum eğer çok acil iş bulamazsam ailem beni tekstil işine sokacak bu son fırsatım
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.