Ben bu ilanı okuyunca aklıma eski mütahitler geldi. Hani milletin parasını toplayıp birden kaybolan var ya onlar işte.
E be kardeşim sen 100 tane tasarım istiyorsun bunlar için sen ne vereceksin. Unutma ki biz fikir taciriyiz o çalışmayı bir gördükten sonra zaten gider başkasına yaptırır...
Anlayışına teşekkür ederim. Bende 8 yıldır bu işi yapıyorum ve emin ol. Yaptığım işi beğenen 50 kişi yerine hatasını bulup şurasını değiştir diyen 5 kişiyi bu 50 kişiye tercih ederim :)
İyi forumlar hepinize.
@Tayfun ŞENOĞLU
Bunlar benim fikirlerimdir. Hiddetlenmeye gerek yok!!!
Yorumlara her zaman saygılıyım. Lakin bakıyorum genelde her çalışmaya millet eline sağlık güzel olmuş deyip geçiliyor. Bunu senin için söylemiyorum genel konuşuyorum. Bu yorumlar çok önemlidir kişi iyi ya da, kötü yolda...
Bence arkadaşlar birbirimizi yağlayıp ballamak yerine daha yapıcı yorumlar yapın. Ben çalışmada birşey göremiyorum. Hazır ikon ile yapılmış Arial (büyük ihtimal) fontu kullanılarak hazırlanmış bir kart. Daha da güzel olabilirdi. Mesela farklı bir font ünvanı italik daha küçük o hazır ikonun...
Başlık cok sönük kalmış. Birde daha dikkatli bakınca bir puzzle olduğu anlaşılıyor. Belki puzzle parçalarına hafif stroke verebilirsin.
Birde çalışmalarını yaparken vurguya önem göster
Gambler mi filmin adın 2013 mü hangisi önemliyse onu vurgulaman daha iyi olur.
Font ve renkler üzerinde çalışırsan, mesela fontu trebuchet dene renkleride daha sıcak renkler kullansan ve o ısıyı simgeleyen objeye yanar dönerli bir dolgu yapsan güzel durur :)
Valla ben Grafiker gözüyle böyle görüyorsam müşteri artık ne görür onu bilemem. Bu arada "eywAllah hocam." Eyvallah Hocam'dır" yazarken şu msn dilinden kurtulun artık.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.