Arama sonuçları

1. Murat Güler

Homme kartvizit

Kırmızı beyaz çok iyi olmuş valla renk uyumunu beğendim
  2. Murat Güler

Online Tasarım Sitesi

Ben bu ilanı okuyunca aklıma eski mütahitler geldi. Hani milletin parasını toplayıp birden kaybolan var ya onlar işte. E be kardeşim sen 100 tane tasarım istiyorsun bunlar için sen ne vereceksin. Unutma ki biz fikir taciriyiz o çalışmayı bir gördükten sonra zaten gider başkasına yaptırır...
  3. Murat Güler

Taklitlerimden sakınınız... :)

Birden fazla kişiliklilik Allah şifa versin :)
  4. Murat Güler

Açıköğretim DVD Seti | Sedat Gül

Çok güzel olmuş abi eline sağlık.
  5. Murat Güler

Resim Soluklaştırma

Hızır acil ASLI :)
  6. Murat Güler

Aile Hekimi Kartvizit Çalışması

Anlayışına teşekkür ederim. Bende 8 yıldır bu işi yapıyorum ve emin ol. Yaptığım işi beğenen 50 kişi yerine hatasını bulup şurasını değiştir diyen 5 kişiyi bu 50 kişiye tercih ederim :) İyi forumlar hepinize.
  7. Murat Güler

@Tayfun ŞENOĞLU Bunlar benim fikirlerimdir. Hiddetlenmeye gerek yok!!! Yorumlara her zaman saygılıyım. Lakin bakıyorum genelde her çalışmaya millet eline sağlık güzel olmuş deyip geçiliyor. Bunu senin için söylemiyorum genel konuşuyorum. Bu yorumlar çok önemlidir kişi iyi ya da, kötü yolda...
  8. Murat Güler

İndesign text alanında Next Style kullanımı

Çok güzel faydalı bir ders teşekkür ederim.
  9. Murat Güler

Ekmek Fırını Kartvizit Çalışması

Bu diğer çalışmanda daha güzel derli toplu ve dolgun, eline sağlık.
  10. Murat Güler

Bence arkadaşlar birbirimizi yağlayıp ballamak yerine daha yapıcı yorumlar yapın. Ben çalışmada birşey göremiyorum. Hazır ikon ile yapılmış Arial (büyük ihtimal) fontu kullanılarak hazırlanmış bir kart. Daha da güzel olabilirdi. Mesela farklı bir font ünvanı italik daha küçük o hazır ikonun...
  11. Murat Güler

Mock-up / Tasarım ve Sunumlarınızda Kullanabileceğiniz Mock-up Seti.

Sunumlar için birebir çok güzel bir paylaşım. Teşekkürler
  12. Murat Güler

Arslanoğlu Elektrik | Sedat Gül

Turuncu her zaman beğendiğim bir renktir eline sağlık abi.
  13. Murat Güler

Freelance illüstratör (çizer)

Senin yerinde olsam ilanımın altına çalışmalarımı koyarım. Bu kendine güvenini gösterir ve kimse böyle kuru bir ilana geri dönüş yapmaz.
  14. Murat Güler

Oto Pak Broşür

Renk uyumu ve sunum çok güzel olmuş ta o can simitlerinin neden orda olduğunu anlamadım. Birde yazıları sola hizalı deneseydin. Eline sağlık.
  15. Murat Güler

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Ben üniversite sınavlarından yaka silkip bu işe adı attım. Adım attığım içinde hiç ama hiç pişman değilim. :)
  16. Murat Güler

Afiş Çalışması

Başlık cok sönük kalmış. Birde daha dikkatli bakınca bir puzzle olduğu anlaşılıyor. Belki puzzle parçalarına hafif stroke verebilirsin. Birde çalışmalarını yaparken vurguya önem göster Gambler mi filmin adın 2013 mü hangisi önemliyse onu vurgulaman daha iyi olur.
  17. Murat Güler

3D Max Dersleri

Herkesi forumumuza bekleriz.
  18. Murat Güler

Minyatür Isı Logo Çalışması

Font ve renkler üzerinde çalışırsan, mesela fontu trebuchet dene renkleride daha sıcak renkler kullansan ve o ısıyı simgeleyen objeye yanar dönerli bir dolgu yapsan güzel durur :)
  19. Murat Güler

Yeni Logom | Sedat Gül

Başarılar abi.
  20. Murat Güler

Cafe Logo Tasarımı

Valla ben Grafiker gözüyle böyle görüyorsam müşteri artık ne görür onu bilemem. Bu arada "eywAllah hocam." Eyvallah Hocam'dır" yazarken şu msn dilinden kurtulun artık.
Yukarı Alt