Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Bebek Arabaları Mini Sergi

Çok hoş bir paylaşım, teşekkürler.
  2. Murat Vardar

Adobe Photoshop CS6 en_us Dil Paketi Lazım ve Cracklama Nasıl Yapılır ?

Forum Kuralları Gereği; 17-) Sitede lisanslı program, crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. konu kilitlenmiştir.
  3. Murat Vardar

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

Sohbetin doyasıya keyfi ...Bıdı Bıdı....
  4. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@Emre ÇETİNER aresrisus kullanıcı adınız isteğiniz üzere, Emre ÇETİNER olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar...
  5. Murat Vardar

İlk karakter çalışmam

@karakutu Yarattığınız karakterinizi, biyografisini ve anlatım yanınızı da beğendim.
  6. Murat Vardar

Formula 1 animasyonu

oldukça başarılı, ileride dahada iyilerini yapabileceğinizi düşünüyorum. tebrikler...
  7. Murat Vardar

Edit / Düzen Menüsü (2)

@OguzhanH @Mehmet ÖZDEMİR Faydalı olması dileğiyle...
  8. Murat Vardar

@IPerseusI IPerseusI olan üye isminiz, isteğiniz üzere Uğur COŞKUN olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar...
  9. Murat Vardar

yüksek çözünürlük iş makinaları

@egog Rica ederim, keyifli tasarımlar...
  10. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar Bıdı Bıdı yapmak bu bölümde serbest! Doyasıya sohbet edebilirsiniz (Tabiiki Forum Kuralları Çercevesinde)
  11. Murat Vardar

HGB Logo Tasarımı

@grafik-tasarımcı @Holats En iyi tasarımların sizlerden çıkması dileğiyle....
  12. Murat Vardar

@zynp Daha öncesinden belirlediğimiz bir isimdi ...Bıdı Bıdı... üyelerdende bu talep geldiği için, daha fazla bekletmeden belirledik.
  13. Murat Vardar

@zynp @kıpkırmızı @grapiksel @N.FARUKOĞLU @danisman @Hakan Dağdeviren Genel görüş ve istekler dahilinde bahse konu bölüm başlığı " Bıdı Bıdı " olarak kararlaştırılmış olup, gerekli düzenlemeleri yapılmakta, sohbet etmeyi sevenlerin buluşma noktası olacak yarından itibaren....
  14. Murat Vardar

@Aslı SAYILIR kenas olan kullanıcı isminiz, isteğiniz üzere Aslı SAYILIR olarak değiştirilmiştir. iyi forumlar...
  15. Murat Vardar

PhotoShop Saç Stilleri Paketi

@aliarcom Paylaşımla ilgili keşke bir ön izleme de ekleseydiniz, indirmek isteyen üye arkadaşlarımıza daha faydalı olacağını düşünüyorum.
  16. Murat Vardar

HGB Logo Tasarımı

@Bulut Mashar @grafiker3 ilgi ve yorum için teşekkürler.
  17. Murat Vardar

CorelDRAW 'da mikrofon çizimi anlatım dersi

@yetkin35 dersin orjinalini indirerek, pentool 'la; kalemle bir nesnenin üzerinden geçiyormuş gibi çizmekten bahsettim, çizdikten sonra düğümcükleri eğrileştirerek en yakın foruma getirmeyi bahsettim, Faydalı olması dileğiyle...
  18. Murat Vardar

Kovadan Akan Süt Görseli....

@aliarcom Faydalı olması dileğiyle...
  19. Murat Vardar

Ekmek Görselleri ve Unlu Mamüller HQ

@aliarcom Faydalı olması dileğiyle...
Yukarı Alt