Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

günaydın güzel yurdumun güzel grafikerleri ajans sahipleri stajyerleri webmasterları (gerisi aklıma gelmedi) umarım güzel bir gün geçirirsiniz :D
  2. Hasan Güner

Hayal gücüm kepenk indirdi

hmm tatil şart yani anladığım kadarıyla bari en yakın zamanda annemin kucağına gideyim ben :)
  3. Hasan Güner

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

yapı güzel kerim ama fontu beğenmedim :D eline sağlık diyorum antalyaya da gelecek mi bu çalışmalardan :D
  4. Hasan Güner

Seyit Ali Başer > Özkan Atik 3

başarılar seyit ;)
  5. Hasan Güner

Grafiker Aranıyor / manavgat

manavgat/antalya'da çalıştırılmak üzere corel ve photoshop bilen grafiker aranıyor Ajans Taxim 0 544 211 54 61 harvest@w.cn
  6. Hasan Güner

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/4

başarılar dilerim abim :) ama nasıl olsa birinci benim :p :p
  7. Hasan Güner

Halka Arz

@Ahmet ALTUN ama benim amcam milletvekili biraz torpil yapsanız :p @Seyit Ali Başer Seyit konuyu özelden görüşelim febri karar verme derim :rolleyes:
  8. Hasan Güner

hasan güner | özkan atik (4)

teşekkürler
  9. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

kendi adıma konuşayım çok gerginim zaten grafiker olup da gergin olmayana rastlamadım :D sizler nasılsınız ???
  10. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@skandal :) selam :grafikerler:
  11. Hasan Güner

Emine Şahin / Özkan Atik 3

emine hanım arkadaş kendi çalışmasına bir yorum yazdı bana istinaden buradan yola çıkarak sizin çalışmanıza yaptığı yoruma şaşırmamak lazım kartviziti ve renk uyumunu çok beğendim başarılar
  12. Hasan Güner

Kocaeli Prefabrik (Broşür Tasarımı)

estetik görünmedi bana bu tarz çalışmalarda en önemli bölüm kapaklardır ön kapaktaki kuşak ile arka kapaktaki bütünleşebilirdi (bitip yeniden başlamış görüntüden daha iyi olurdu) ön kapaktaki firma adı çok font ve büyüklük olarak çok kötü arka kapakta logonun o kadar büyük olmasına luzümsuz...
  13. Hasan Güner

sess kuaför

iyi bir de kroki istememişler antalyada krokisiz karta kart demiyor müşteriler :p
  14. Hasan Güner

sess kuaför

corelde bu kadar çok efekt kullanmaya korkuyorum ben :D eline sağlık
  15. Hasan Güner

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 3

@VaraKA kurduğum cümleyle alakalı en az 5 örnek sunabilirim size? şimdi siz benim tüm yorumlarımı didik didik edin bakalım kaç örnek çıkarabileceksiniz kurduğunuz cümle ile alakalı
  16. Hasan Güner

@VaraKA çok sevimli bir soru sordum onda bile bir polemik başlatıyorsun (sen bunu çok kez yapıyorsun) başarılar dilerim sana
  17. Hasan Güner

çalışmalarını yaparken nasıl bir sistem izliyorsun merak ediyorum çıkış noktası senaryo eskiz aşaması vs...? bilgi verir misin dersen ki 'nerden çıktı bu şimdi böyle eleştiri mi olur' çalışmalar estetik ama aşırı soyut baktığım zaman firmayla alakalı hiçbir şey göremiyorum (bu benim...
  18. Hasan Güner

ÇATMAYA GELDİM - ÜNSAL ARSLANKAYA - Şiir Kitabı

beyhan hanım kitabın türü anlattığı nedir ? hoş ama yılanlar emanet göründü gözüme biraz ışık ayarı ile daha güzel olacaktır
  19. Hasan Güner

hasan güner | özkan atik (part 1)

teşekkürler
  20. Hasan Güner

hasan güner | özkan atik (4)

@atölye Özkan Atik ters simetrik Ö ve A kompinasyonu başka bir esprisi yok
Yukarı Alt