Arama sonuçları

1. Hasan Güner

4+1 grafikerler logom

@Ahmet ALTUN @Fulyam hehehe :D siz ikiniz sabah şekerleri gibisiniz her sabah foruma girince sayenizde gülümsüyorum :D teşekkürler ederim :p
  2. Hasan Güner

4+1 grafikerler logom

eleştiri için teşekkürler abim ;)
  3. Hasan Güner

4+1 grafikerler logom

arkadaşlar önce eklediğim çalışmalardan bir tanesinin yerine bu çalışmam ile yarışmaya katılmak istiyorum herkese başarılar dilerim logodaki mantık CMYK'dan oluşan küre sanal dünyayı küreyi saran çizgi bağlantı ve bütünlüğü ifade ediyor aynı zamanda küreyi saran çizgi grafikerler'in baş...
  4. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

:D:D:D kahvaltının güzelliğine bak yaaa :D sen mi hazırladın bunu :p
  5. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

heheh :D kaçırmışız güzel yemeği neyse herkese günaydınlar
  6. Hasan Güner

Manipülasyon denemelerim.

vay vay hatta bir daha vay harika olmuşlar elinize sağlık imrenerek inceledim
  7. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

benim aklıma bi tek yemek geliyo çok acıktım ben eve gidiyorum :D iyi geyikler yarın görüşürüz
  8. Hasan Güner

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

annem gelsin (çok özledim)
  9. Hasan Güner

Penhouse Broşür

teşekkürler artısıyla eksisiyle çoktan basıldı çalışma :D
  10. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

wuuuu bizim geyikleri kesmişsiniz anlaşılan muhabbet edebiyata felsefeye kaymış :D:D
  11. Hasan Güner

Benim Çalışmam Begeninize Sunulmuştur

ilk bakında gözüme template logo gibi göründü hangi programda nerden yola çıkarak çizdiniz acaba bunu
  12. Hasan Güner

Grafikerler.org Logo (2) - Kerim ÖKSÜZ

mor olanı uzatmaya gerek yok bence bir de çizgiler kalınlaşıp biraz daha yuvarlak olursa süper olur eline sağlık
  13. Hasan Güner

Gel de deli olma

@danisman çok doğru cümleler kurmuşsunuz :clap2:
  14. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

:D:D:D fulyam hiç gülesim yoktu :D:D:D
  15. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

heheheh :D iyi olmuş ben hiç izlemedim o diziyi ama hastası çok sanırım
  16. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@Fulyam :D sen ezel'i izlemiyor muydun :D
  17. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

:D işiniz gücünüz yok mu sizin geyik yapıyorsunuz :P
  18. Hasan Güner

corel draw x4 te kı çizmiş oldugum resmı jpg formatına cevırmek nasıl oluyor.

merhabalar programın üst menüsündeki soldan ilk menü FİLE menüsü içerindeki EXPORT menüsünü tıklayınız gelen ekrandan save as type seçeneğini listeden jpeg olarak seçiniz çıkan ekranda pdi seçeneğini dilediğiniz gibi ayarlayın dpi ne kadar yüksek olursa jpeg dosyası o kadar kaliteli ve büyük...
  19. Hasan Güner

Merhaba bu resmi nasıl yapabilirim?

merhaba ben bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum ama şahsen böyle birşey yapmam gerekse bir layer açtıktan sonra fırça ile dalgalı bir çizim yapar sonra motion blur uygulardım diğer seçenek bu tip örneklerden kendine bir brush oluşturabilir hiç uğraşmadan bu brush yardımı ile tek tık ile işi...
  20. Hasan Güner

Öylesine bir web tasarım denemesi

hoş tema ama neden menü hariç metinler yabancı dil
Yukarı Alt