Arkadaşlar firma sahibi Murat bey'in grafiker ihtiyacı aciliyet kazanmış durumda..
0532 134 11 38 numaradan direkt Murat Bey'e ulaşıp iş ile ilgili tüm detayları rahatlıkla alabilirsiniz..
Bilgilerinize...
Güncelliğini kaybetmiş paylaşım sebebi ile konu geri dönüşüme kaldırılmıştır.
Yenilenmesi durumunda tekrar ilgili alana taşınacaktır.
Keyifli forumlar..
Bugün çok sakin buralar... Tüm bıdı bıdı meydanı bana kalmış..
Ee bende bıdırdayayım hazır boş bulmuşken meydanı :)
Metrobüs yolu yapılıyordu ( Avcılar - Beylikdüzü ) için bir seneyi aşkın bir süre sıkıntı çektik.. Çektik çektik ama değdi de ...
Fakat nedir bu kaderin benimle alıp...
Bende şimdi aynısını yazıyordum Erkal bey yazmış :D Logo boyutu büyük efekt çok taşırken hata veriyor logoyu küçültüp taşıdığında sorun yok Ayrıca ben olsam çalışmayı önce 10 da 1 oranında küçük başlardım 30 cm e 40 cm gibi tamamladıktan sonra büyütme işlemi yapardım ;)
Evet Mehmet bey gruplarken dış çizgileri de almış grup içine ben gerekli düzenlemeyi yapıp dosyayı gönderdim size bir deneyin bakalım umarım sorun çözülmüştür..
Mehmet kardeşim sen bana logonun bulunduğu dosyayı gönderdin ya onda sorun yoktu birde üzerinde çalıştığın dosyayı olduğu gibi kaydedip gönderirmisin ?
Yıllardır Alkol kullanmıyorum 1,5 senedir de istesem de yasakkkk kardeşim :D
Eskiden çok severdim :D
Bazen özgürlüğünün çok kısıtlandığını hissedip bunalıyorsun ?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.