Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

Tamam artık rahmetli rahat rahat yatabilir :)
  2. Aslı SAYILIR

İlk illüstrasyon çalışmam =)

İlk çalışmanız olarak değerlendirdiğimizde kendi ilklerimi hatırladım.. emeğinize sağlık .. Üzerinde durup daha da geliştirin kendinizi derim ben ...
  3. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

Hiç dikkat etmemiştim evet farkettim düzeltirim akşama, rahmetli bu şekilde anılmasın ...
  4. Aslı SAYILIR

MTR Reklam Grafikerini Arıyor

Arkadaşlar firma sahibi Murat bey'in grafiker ihtiyacı aciliyet kazanmış durumda.. 0532 134 11 38 numaradan direkt Murat Bey'e ulaşıp iş ile ilgili tüm detayları rahatlıkla alabilirsiniz.. Bilgilerinize...
  5. Aslı SAYILIR

Fiat Fiorino Çizim (İSTEK)

Güncelliğini kaybetmiş paylaşım sebebi ile konu geri dönüşüme kaldırılmıştır. Yenilenmesi durumunda tekrar ilgili alana taşınacaktır. Keyifli forumlar..
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hayır Yusuf Bey ama her gün o güzargahta yolum var
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bugün çok sakin buralar... Tüm bıdı bıdı meydanı bana kalmış.. Ee bende bıdırdayayım hazır boş bulmuşken meydanı :) Metrobüs yolu yapılıyordu ( Avcılar - Beylikdüzü ) için bir seneyi aşkın bir süre sıkıntı çektik.. Çektik çektik ama değdi de ... Fakat nedir bu kaderin benimle alıp...
  8. Aslı SAYILIR

Illustratorde hata

Bende şimdi aynısını yazıyordum Erkal bey yazmış :D Logo boyutu büyük efekt çok taşırken hata veriyor logoyu küçültüp taşıdığında sorun yok Ayrıca ben olsam çalışmayı önce 10 da 1 oranında küçük başlardım 30 cm e 40 cm gibi tamamladıktan sonra büyütme işlemi yapardım ;)
  9. Aslı SAYILIR

Illustratorde hata

Evet Mehmet bey gruplarken dış çizgileri de almış grup içine ben gerekli düzenlemeyi yapıp dosyayı gönderdim size bir deneyin bakalım umarım sorun çözülmüştür..
  10. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Zaman zaman ama yine de ayrılamıyorsun İstanbul'dan Şu an patronu boğazlayasın var :D
  11. Aslı SAYILIR

Illustratorde hata

Mehmet kardeşim sen bana logonun bulunduğu dosyayı gönderdin ya onda sorun yoktu birde üzerinde çalıştığın dosyayı olduğu gibi kaydedip gönderirmisin ?
  12. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

Vesvese onlar inanma :)
  13. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

Yusuf naptın be :) Güzel söz amma velakin şimdi oldu mu bu ?
  14. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

15. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Yıllardır Alkol kullanmıyorum 1,5 senedir de istesem de yasakkkk kardeşim :D Eskiden çok severdim :D Bazen özgürlüğünün çok kısıtlandığını hissedip bunalıyorsun ?
  16. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Cıkk tutmadı Muratti :D Kilo aldın çok vermek zor :D
  17. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Yarı tuttu :) Duruma göre değişiyor :D Sigarayı bırakmak istiyorsun ama cıkk vazgeçemiyorsun da
  18. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu hemde fecii ... Hayatından memnunsun :)
  19. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :D mor :P Saçların uzun
Yukarı Alt