Maalesef müşterilerin bir çoğu sizden daha fazla tasarım hakkında fikir sahibi oluyorlar hatta onlar programları bilseler zaten bizlere ihtiyaç duymayacaklar.. Sizin beğenerek sunduğunuz bir çalışmaya bu görselleri ekleyelim orası turuncu olsun altından mor çizgi verelim vb. diyerekten...
Yaşamak Seni Sevmek Gibi...
Meydan yerinde kampana vurdu.
Nerdeyse koguşlarin kapilari kapanir.
Bu sefer hapislik uzun sürdü biraz:
8 yil...
Yaşamak ümitli bir iştir, sevgilim.
Yaşamak: Seni sevmek gibi ciddi bir iştir.
1946
Ben Senden Önce Ölmek İsterim
Ben
senden önce ölmek isterim.
Gidenin arkasından gelen
gideni bulacak mı zannediyorsun?
Ben zannetmiyorum bunu.
Iyisi mi,beni yaktırırsın,
odanda ocağın üstüne korsun
içinde bir kavanozun.
Kavanoz camdan olsun,
şeffaf, beyaz camdan...
@Erkal ÇOŞKUN
Bayan cevabı iyi vermiş sabah sabah bu güzel gülümseme için teşekkürler Erkal bey :)
Evet, Çok haşır neşir olunca insanın gözü alışıyor farkedemiyor bugün kelimeleri daha da dağıtarak müşteriye sunacağım ...
Teşekkürler güzel yorumunuz için Erkal bey :)
Bende fontlar konusunda arkadaşlarım ile hem fikirim :) Hem fontu değiştirerek hemde puntoları değiştirerek denemelisin..Ayrıca kendi fikrim ben kartvizitlerde ve tüm çalışmalarda sadelikten yanayım bir zorunluluk (müşteri) olmadıkça fotoğraf - resim kullanılmasını uygun görmüyorum hayır bu...
@Emre DEMİRCİ
Günaydınlarrr Emre
@İsmail ÇOBAN
İsmailll günaydınnnn :) Kar mı süperr yaa çok severim :) Göndersene kargoyla biraz bize :D
@Özgül
Günaydınlar Özgülcüm :) Aman mikroplar bu sene bir yakaladı mı kolay kolay bırakmıyor..
Keyifli bir gün diliyorum...
@Tuncer Özkan
Tuncer Bey merhabalar,
Öncelikle teşekkür ederim değerli yorumunuz için.. Siz söyleyince bende dikkat ettim evet haklısınız.İş ile uzun süre haşır neşir olunca göremiyor insan.. Kelimeleri bilerek dağınık bırakmıştım. Bu hafta basılacak çalışma...Kelimeleri biraz daha dağıtarak...
(hehe vampir mi yaptın mahmut'u )
karnı da acıkmaya başlamıştı iyice afalladı biran önce birşey yapmalıydı karşıdan son hızla gelen kamyonu farketti....
Merhaba arkadaşlar geçen gün bir kapak hakkında sizden yardım istemiştim :)
O çalışma nihayetinde son buldu sizlerle de paylaşmak istedim.. Yorumlarınıza ..
Eski kullandığım sunum dosyalarım bozulmuş yenileri için araştırma yapmaya vaktim yoktu eldekiler ile idare ettik artık ...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.