Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Kafe kartvizit

Maalesef müşterilerin bir çoğu sizden daha fazla tasarım hakkında fikir sahibi oluyorlar hatta onlar programları bilseler zaten bizlere ihtiyaç duymayacaklar.. Sizin beğenerek sunduğunuz bir çalışmaya bu görselleri ekleyelim orası turuncu olsun altından mor çizgi verelim vb. diyerekten...
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Yarı tuttu diyelim :D Anneni özledin ?
  3. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

hayır hiç sevmem :) Tutmadı ... İçinden bir ses bırak herşeyi şöyle güzel bir yere git (mesela sahil kenarı) kafa dağıt diyor ?
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İlk günler güzel olur kar.. Bembeyaz... Karı izlemenin tadını çıkar :D:
  5. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

Yaşamak Seni Sevmek Gibi... Meydan yerinde kampana vurdu. Nerdeyse koguşlarin kapilari kapanir. Bu sefer hapislik uzun sürdü biraz: 8 yil... Yaşamak ümitli bir iştir, sevgilim. Yaşamak: Seni sevmek gibi ciddi bir iştir. 1946
  6. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

Ben Senden Önce Ölmek İsterim Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. Iyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan...
  7. Aslı SAYILIR

Katalog tasarımı

@Erkal ÇOŞKUN Bayan cevabı iyi vermiş sabah sabah bu güzel gülümseme için teşekkürler Erkal bey :) Evet, Çok haşır neşir olunca insanın gözü alışıyor farkedemiyor bugün kelimeleri daha da dağıtarak müşteriye sunacağım ... Teşekkürler güzel yorumunuz için Erkal bey :)
  8. Aslı SAYILIR

Kafe kartvizit

Bende fontlar konusunda arkadaşlarım ile hem fikirim :) Hem fontu değiştirerek hemde puntoları değiştirerek denemelisin..Ayrıca kendi fikrim ben kartvizitlerde ve tüm çalışmalarda sadelikten yanayım bir zorunluluk (müşteri) olmadıkça fotoğraf - resim kullanılmasını uygun görmüyorum hayır bu...
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Günaydınlarrr Emre @İsmail ÇOBAN İsmailll günaydınnnn :) Kar mı süperr yaa çok severim :) Göndersene kargoyla biraz bize :D @Özgül Günaydınlar Özgülcüm :) Aman mikroplar bu sene bir yakaladı mı kolay kolay bırakmıyor.. Keyifli bir gün diliyorum...
  10. Aslı SAYILIR

Katalog tasarımı

Sağol İsmail :) O kadar değil canım daha çok yolum var ;)
  11. Aslı SAYILIR

Brand Day 2 / Demet YILDIZ

Basarılar Demettt
  12. Aslı SAYILIR

Katalog tasarımı

Teşekkürler Nuri :)
  13. Aslı SAYILIR

Katalog tasarımı

Teşekkür ederim Emre :)
  14. Aslı SAYILIR

Katalog tasarımı

@Tuncer Özkan Tuncer Bey merhabalar, Öncelikle teşekkür ederim değerli yorumunuz için.. Siz söyleyince bende dikkat ettim evet haklısınız.İş ile uzun süre haşır neşir olunca göremiyor insan.. Kelimeleri bilerek dağınık bırakmıştım. Bu hafta basılacak çalışma...Kelimeleri biraz daha dağıtarak...
  15. Aslı SAYILIR

Katalog tasarımı

@Demet YILDIZ Teşekkürler Demet'im
  16. Aslı SAYILIR

Bu bir grafikerler hikayesidir

Birden gözleri kamaştı .. Karşıdan gelen kamyon artık çok yakınındaydı ..
  17. Aslı SAYILIR

(hehe vampir mi yaptın mahmut'u ) karnı da acıkmaya başlamıştı iyice afalladı biran önce birşey yapmalıydı karşıdan son hızla gelen kamyonu farketti....
  18. Aslı SAYILIR

Katalog tasarımı

Merhaba arkadaşlar geçen gün bir kapak hakkında sizden yardım istemiştim :) O çalışma nihayetinde son buldu sizlerle de paylaşmak istedim.. Yorumlarınıza .. Eski kullandığım sunum dosyalarım bozulmuş yenileri için araştırma yapmaya vaktim yoktu eldekiler ile idare ettik artık ...
  19. Aslı SAYILIR

Aslında vicdanı sızlıyordu.. Derhal acile gitmeliydiler ama nasıl ? Bu hiç oyunlara ..
  20. Aslı SAYILIR

Aman tanrım aracı nasıl kullanacaktı ehliyeti yoktu daha .. Geçti direksiyon başına..
Yukarı Alt