Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

Kar yağıyor. Ve belki bu akşam, Islak ayakların üşüyordur. Kar yağıyor, Ve ben şimdi düşünürken seni, Şurana bir kurşun saplanabilir. Ve artık bir daha, Ne kar, ne rüzgar, ne gece. Nâzım Hikmet Ran
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Çok teşekkür ederim Emre ..
  3. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

ömür boyu sevdiklerinizin yanınızda olması dileği ile ...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Çokk teşekkürler ellerin dert görmesin Sorunun detayını da öğrenirsem bir daha karşılaştığımda nasıl hareket edeceğimi bilirim :)
  5. Aslı SAYILIR

Bu bir grafikerler hikayesidir

Aman tanrım cep telefonu ... Sanırım havuza çakıldığında orada kırılmıştı..
  6. Aslı SAYILIR

Brandday-2 / Aslı SAYILIR

Teşekkürler Özgül'cüm :)
  7. Aslı SAYILIR

Brandday-5

Başarılar dilerim :)
  8. Aslı SAYILIR

:) Dişleri artık umrunda değildi .. Sanatı konuşacaktı nasıl olsa... Fakat...
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın Özgül'cüm ... Günün keyifli geçsin...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hemen bu hareketli şarkı ile moralleri biraz toplayalım o zaman İsmail :) Sana gelsin..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ http://rapidshare.com/files/3731774355/asl%C4%B1%20forum%20soru.zip Emre indirdikten sonra bildir de sileyim rapidden :)
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Denemedim mi sanıyorsun Emre :) Bir türlü açamadım tamam upload ediyorum hemen
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar bir sorum olacak ... Müşteri ısrarla sertifikalarını tif uzantılı gönderiyor Ve gönderdiği dosyalar çift tık ile photoshop programında açılmıyor.. Uygun dosya türü değildir diye uyarı veriyor Illlustrator programında da aynı uyarıyı veriyor ben dosyaların ekran görüntüsünü alıp...
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kıyamam gel İsmail ilk fırsatta özlediysenn Emre çay simit için çok teşekkürler iyi geldi :) Herkese benden de günaydınlar olsun arkadaşlar...
  15. Aslı SAYILIR

Zaten grafiker değilmiyim ben alla alla darbenin etkisinden olsa gerek dedi ve ...
  16. Aslı SAYILIR

Bijuteri çekimlerim. (Decupe'li)

Genellemeyi bir cümle ile bozman iyi olmuş... Sadece bu konu değil tüm konularda olumlu ya da olumsuz rep kullanılması üyelerimiz arasında tatlı bir rekabet sağlayacaktır.. Bu konuda ki hassasiyetin için teşekkürler...
  17. Aslı SAYILIR

Kızın anlattıkları yamana atılacak konular değildi..Derhal duruma el koymalıydı ( bende hep yalan oluyor sınırı arttırma talebinde mi bulunsak :) )
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benimde çozemediğim bir durum bu Emre ... Yükleme kolaylığı diyeceğim ama o da değil...
  19. Aslı SAYILIR

Ne de görsün rüya değil gerçekten kızın kollarındaydı . Bu bir şans ..
  20. Aslı SAYILIR

Pes Etmek De Vardır Seçeneklerde

Emeğinize sağlık... Çizimler size mi ait ?
Yukarı Alt